2011

  2011-12-31 / 16:23:53 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Amanda och Josefin har kommit hem till min enkla boning och musiken är på max. Runt sju drar vi oss till Oliver och det är där vi kommer att välkomna det nya året med en massa kompisar. Längtar efter raketerna, det är så fint. Och maten såklart, har sparat mig hela dagen, hehe.

Vill passa på att tacka min familj, vänner, ovänner, skolkompisar, busschafförer och alla jag känner för ett bra år med en massa bus och påhitt. Har också haft mindre bra perioder, men allt det underbara klår det mindre bra med god marginal. Vill också önska alla er därute en överbra kväll och ta det lugnt med raketerna hörrni!

Vi hörs nästa år!

TOLD YA

  2011-12-30 / 20:22:30 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Är faktiskt fortfarande hemma hos Josefin, hehe. Vad är det....fjärde natten vi sover tilsammans. Can't complain though. Vi har det bra här! Just idag har vi haft hemmaspa och allt. Mina naglar är fina, mina ögonbryn är formade och mitt hår är fräscht as hell. Det går bra nu helt enkelt. Allt är fixat inför nyår!
Imorgobitti åker vi hem till mig och tillbringar dagen där, fixar oss tillsammans och sedan jädrar i hoppet ska det firas nytt år!
Ni har sett den innan, men har ju inte mina bilder, hehehe.

@JOSEFINS

  2011-12-29 / 11:00:53 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Just nu befinner jag mig i malmö. Yes. Jag och Josefin drog in hit igår bara sådär...för att vi ville typ. När vi ändå var här så checkade vi mellandagsrean lite. Var inte SÅ mycket, men hittade två par jeans som sitter som ett smäck. Perfekt längd, jätttetighta överallt (i ankeln också) och himmelskt sköna. Båda två, ett par svarta och ett par vanliga jeans. 150 kronor styck. OH HELL YEAH. Dom har kostat 400 spänn innan så jag blev kalasglad.
Jag ska bara vänta på att Josefin ska vakna, sedan ska vi iväg och sola solarium. Brukar inte göra det men vi tänkte nu till nyår. Tycker inte om det så jättemycket heller, det är ju cancerrisk, dock inte för några gånger, but still.
Åh, just det, hon har byggt mina naglar också. Hon fick et sånt jättepaket med nagel kit i julklapp. Med lampa och allt. Så nu har jag sylvassa klor! Nah, men fina är dom i alla fall.
Och gissa vad? Jag ska sova här en natt till, vi slår på stort med en tre-dygns-sleepover. Så vi kan säga typ low update alert.
Stay cool guys

BACK IN MY HOOD

  2011-12-27 / 17:38:46 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har precis kommit hem....typ. Fiskade upp Josefin med oss på vägen hem, hon stannar här över natten. Wiho, min kväll är räddad!
Har inte direkt några spikade planer, vi tar det bara lungt. Vi hörs senare!

GREAT TIMES

  2011-12-27 / 00:10:37 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Åker in till stan imorgon redan vid tio, så vi hörs förmodligen inte. Jag och mamma ska som sagt titta på tapeter till mitt rum, hejochhå. MEN, vi hörs när jag kommit hem. Om jag känner min mamma rätt så drar vi inom på mellandagsrean också, so it can take a while.

Btw, du som frågade om min bror, ja, han gick på kunskap innan, men går andra året på gymnasiet nu.

MINNESVÄGG

  2011-12-26 / 14:39:07 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har sorterat ut några (ganska många, jättemånga) foton som jag ska ha på min minnesvägg som jag berättat om innan. Har fått mig ett gott skratt kan jag säga, haha. Ni ska få se några.

 





Enjoy! Ni får se fler sen när jag framkallat dom och satt upp dom på väggen.

NO HURRY, JUST CHILL

  2011-12-26 / 13:41:15 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Min dag igår var riktigt bra. Gick hemma och hade inga tider att passa, lyssnade på musik hela tiden och bara chillade. Satt vid datorn och tittade på kläder, och höll på med bloggen. Det är det jag gillar. Jag tycker faktiskt om att vara ensam. Don't get me wrong, jag älskar att umås med mina kompisar också. Men det är så fridfullt här hemma typ. Hoppas på en sån dag idag också.


ANSWERS #2

  2011-12-26 / 13:33:23 / Q/A / 1 KOMMENTARER
Här kommer svaren på de sista frågorna!

Kan du visa hela ditt rum?







Haha, detta är jag. Blev avmålad i Spanien för flera år sedan, har ingen aning varför jag hängt den på mitt rum...

Din stil är helt fantastisk! Har du några favoritkläder & kan du visa dem?

Jodå, klart jag kan, och tack!



Mina baggyjeans tycker jag om, trots att jag måste ha gummiband vid ankeln, haha.



Mitt linne som jag fick i julklapp av min kusinvitamin är lätt en ny favvis.



Min jeansväst ligger också mig varmt om hjärtat. So to speak.



Behöver jag ens säga något?

SÅ. ALL DONE!

BLACK EVENING AND THE INCREDIBLE HULK

  2011-12-25 / 22:39:02 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har pendlat mellan datorn i sängen och TV:n hela eftermiddagen. Har bla sett hulken, indiana jones och nu är det jul igen 2. Himla många filmer som sänds nu, kan inte bli bättre! Insåg dock nyss att jag missat ensam hemma....satan i gatan.
Right now befinner jag mig i sängen och lyssnar på musik via min alltför braiga kompis. Han har spelat non stop hela dagen! Vill ni veta en hemlighet? Jag tog t.o.m med han på toa, haha! Ni måste testa, helst plötsligt blir det mycket roligare att göra sina behov!

Bild sen i sommras, lika mysig då som nu.


MIN NYA KOMPIS

  2011-12-25 / 16:40:35 / musik ♫♪ / 1 KOMMENTARER
Tänkte berätta lite om min nya dockingstation (högtalare) till min iPhone som jag fick i julklapp. Den har grymt bra ljud, bäst i test faktiskt om jag får skryta lite. Den har jättemånga funktioner också. Man kan ha "insomningsmusik" där man sätter på musik och väljer en tid, t.ex 20 minuter. Så kan man lägga sig till ro i sängen och lyssna på mys-musik som stängs av efter då 20 minuter, och förhoppningsvis har du somnat till ljuva toner.
Man kan även sätta alarm. Du kan ställa in att klockan sju så ska t.ex Levels med Avicii sätta igång och så kan du välja en bild som visas på iphonen. Där finns också det bästa av allt, snooze.
Du kan ställa in om man vill ha Dynamic Bass Boost (basen) på eller av, olika equalizers (pop/rock/jazz osv), den visar vädert för dagen och de kommande fyra dagarna, UV-strålningen där du befinner dig, luftfuktigheten, temperaturen, datumet, tiden och så kan du dela musiken på facebook och twitter. Något som jag tycker är rätt fräckt är att bakgrunden på den sidan där vädert visas ändras efter vädert. På natten är där en måne, när det är molningt är där moln osv.
Allt det jag nyss sa ställer man in på en app som hör till.
Jag älskar den helt enkelt!

MMMM, DUNKADUNKA!!

ANSWERS

  2011-12-25 / 16:25:08 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Köper du mycket kläder på New Yorker?
Jag gjorde innan, men har verkligen tröttnat på den affären nu. Är helt anti-new yorker typ.

Hur är du som person?
Jag skulle nog beskriva mig själv som en solstråle, glad, positiv och skrattar mycket. Jag är omtänksam och tevlig. Inte överpratig med de jag inte känner. Ganska framåt och motiverad.

Hur ser ditt hår ut när du inte har fixat det?



Det varierar lite dag till dag. Jag använder Asia Straight schampo och balsam för att det ska bli lite rakare. Ibland bli det så här av sig självt, ibland blir det korkskruvar och ibland fågelbo. That's my hair, hehe.

Favoritartister just nu? I så fall varför?

Just nu är det LMFAO, Lil Wayne, Avicii, Mohombi och Eminem.
LMFAO för att de är så galna, och det gillar jag. Deras klädstil  är riktigt cool också.
Lil Wayne för att han har så härlig röst. Lite hes typ. Och han gör bra låtar.
Avicii för att man dras med i låten typ.
Mohombi för att hans låtar gör mig danssugen.
Och till sist Eminem för att hans låtar har en mening. Speciellt mockingbird där han sjunger till sin dotter som han tvingades lämna när hon var liten. Innan gillade jag inte han alls, men nu när jag förstår hans låtar så är han grym.

Skulle du kunna vara med i Big Brother/ Jersey Shore?
NEJ. Jag tror att jag överlever utan att smosha och göra bort mig i TV. Men det är sjukt underhållande att titta på!

Din största rädsla?
Utan tvekan, mörker. Jag är nog mörkräddast i världen.

Vad använder du för smink?

Jag börjar med en fuktkräm för min hud blir lätt torr, speciellt nu om vintern. Sedan tar jag lite puder (creme puff) för att dölja pigmentändringar m.m. Efter det använder jag H&Ms bronzing powder för att få en naturligare "solbränna" än vad creme puff ger. Sedan böjer jag mina ögonfransar och målar de övre fransarna med mascaran One by One av Maybeline New York. Sedan kommer ögonbrynen. Mina ögonbryn syns inte så mycket så jag målar i dem och formar dem lite mer med H&Ms ögonbrynspenna (den mörkbruna). Till sist så målar jag med vanligt naturell lypsyl på läpparna.

Varför kallar du ditt marsvin för ett ninja-marsvin?
Haha, det är lite roligt faktiskt. Mitt marsvin är det mest osociala, skraja och tråkigaste marsvin du kan hitta, även om jag har kelat/klappat/släppt ut honom under hela hans uppväxt. Just DÄRFÖR kallar jag honom mitt ninja-marsvin, för att han är raka motsatsen.

Har du några dåliga egenskaper?

Ja, det har väl alla...Mina är nog att jag lätt blir irriterad och sur på personer, är osäker i mig själv och att det inte krävs så mycket för att göra mig avundsjuk.

Till sist så vill jag bara säga att du verkar vara en sjukt skön person med skitfin stil!
AW, tack! Kram.

Är du oskuld?
Jepp :-D

Har du bra relation till din bror?
Ja, vi kan prata med varanda och skoja. Han är som min hemma-kompis.

Var vill du flytta sen?
USA.

Bästa landet du besökt?
Grekland eller Spanien.

Bästa staden i Skåne, varför?
Malmö i think, för att där är kul och shoppa och är en stad som aldrig sover.

Är inte dina föräldrar lite förvånade över din stil som du har nu? Innan var du ju gullig och tjejig och ordentlig och nu har du en mer cool stil (som jag förövrigt tycker är skitcool!!)
Jo, det blev dom, men dom låter mig bestämma själv. Och dom gillar min stil jag har nu, så we're cool. OCH TACK!

Är dina föräldrar skilda?
Nope.

Favoritspel på mobilen?
Rat on a scooter, haha.

Favoritfilm?
Ouff, though one....Kanske I am legend....har massor!

Favoritfärg/er?
Röd och blå....och vit. USA:s färger kort sagt.

vad tycker du är slampigt på tjejer?
När man är i behov av att visa allting. Typ push-up, överkorta linnen eller kjolar (jättekorta jeansshorts har jag dock inget emot, det är bara snyggt) och kanske 7 ton smink.

Snyggaste killen och tjejen i din klass?
Hmm.....ja, hela min klass är snygg!

Snyggaste tjejen och killen i din årskurs?
Se föregående. Alla är snygga på sitt eget sätt!

Vill du eller tror du att du kommer förlora oskulden innan du gifter dig?
Ja, jag tror inte på hela den där "spara-sig-tills-man-gifter-sig-grejen".

Eller innan du är 20?
Jepp.

Har du xbox eller playstation?
Min broder har ett Xbox.

Isåfall playstation 1/2?
Tvåan är väl bäst?

Spelar du mw3, cod eller bf3? Eller ja, något liknande?
Nej, jag är hellre ute och åker longboard!

Vem av dina föräldrar säger mest ja till dig?
Båda lika mycket faktiskt.

Mår du någon gång dåligt över din kropp?
Nej, jag gillar min kropp. Jag letar inte efter fel utan tänker på det positiva istället!

Vilken linje vill du läsa?
I have no fucking idea...

Vad vill du jobba som?
Nåt kul och varierande....haha.

Vad har du för drömmar?
Menar du framtidsdrömmar eller vad jag drömmer om på natten? Jag gissar på det första, och mina drömmar är att hitta en kille som ser bra ut, har snygg klädsil och bra personlighet.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Hmm, ja, jag tror faktiskt det.

Är du kär?
Not right now.

Har du någongång varit ihop med någon (menar inte på dagis)
Ja, men det var ett tag sedan.

Din bästavän?
Har många bästa kompisar, men om jag måste välja så är det nog Jennica.

Finns det någon som du starkt ogillar i din årskurs?
Man kan inte gilla alla, så ja.

Din förebild?
Har ingen förebild, går efter mig själv.

Vad gillar du hos killar?
Har någon snygg klädstil eller om han skejtar, då smälter jag. Tycker också väldigt mycket om leènden. Och fina ögon. Och hår. Och magrutor.

Har du vecko eller månads peng?
Nja, får pengar när jag behöver.

Eller lever du på födelsedags pengar året runt eller vad man säger?
Jag "lever" på det jag tjänar ihop under sommaren.

Är du bortskämd?
Inte bortskämd, men mina föräldrar ger mig det jag behöver.

Köpte du iphone istället för moped?
Jag vet, det låter hemskt, men det finns en historia bakom....haha.

Hur fixade du din design på blogg.se?
Har en gratisdesign. Titta längst ner i menyn så är där länk till hennes blogg.

Har du någon bästa vän eller bästa vänner?
Jarå.

När du skriver så är det aldrig deppig eller något sorgligt.. Så min fråga är om du mår dåligt (skvaller,vänner o.s.v)
Jag mår dåligt lite då och då, titt som tätt. Ibland ledsen, ibland arg. När jag är ledsen så bäddar jag ner mig i sängen med en film och onyttighter, eller lyssnar på musik. Och när jag skriver så skriver jag glatt ändå. Ord kan lura. Men jag mår dåligt ibland, precis som alla andra.

Har du någon allergi?
Ja, jag är allergisk mot bullshit. Annars inte.

Har du något husdjur?
Ja, jag har ett ninja-marsvin!

Varför har du tagit bort din gamla blogg ?
Haha, det var faktiskt jag som klantade till det. Laddade ner en gratisdesign som inte var riktigt som den skulle, så råkade jag gå in på fel blogg, alltså min gamla, och spara den. Så designen jag hade där innan försvann och den som var där var helt konstig. Så jag fick vredesutbrott och tog bort skiten, haha.

Utekvällar/hemmakvällar?
Utekvällar! Men hemmakvällar kan vara riktigt mysiga också.

Smink/utan smink?
Jag ser bäst ut i smink, men hade jag inte behövt smink hade jag lätt gått utan. På sommaren brukar jag fakiskt gå osminkad.

Pojkvän/kompisar?
Hm, 50/50 får det bli.

Sola&bada/åka skidor?
Denna kan jag ikke komma på! Älskar båda. Lika mycket.

Blond/brunett?
På mig, blond.

Vara sjuk/gå i skolan?
Gå i skolan tror jag.

Fisa/rapa?
Fisa är roligast, det låter så kul.

Så, det var pretty much it. Har två frågor till som jag inte svarat på, om jag kunde visa hela mitt rum, och om jag kunde visa mina favoritkläder. Tyvärr är ljuset på mitt rum nu inte världsbäst, utan jag behöver dagsljuset för att fota. Men jag lovar att jag visar dom imorgon!


GOD BLESS YOU

  2011-12-25 / 14:22:29 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har precis plåtat alla mina julklappar, och innan dess har jag städat hela mitt rum, duschat och legat i sängen och lyssnat på mysmusik. Ja, då har jag berättat hela min dag baklänges. Det går bra det också.
Min julafton var riktigt bra och sådär mysig som det ska vara. Jag är jättenöjd med mina julklappar och maten är ju gudomlig. Har dock tappat bort ett kuvert med 200 kronor i....lite surt. Men jag är glad ändå!










Jag fick också en Gilette Venus Breeze rakhyvel med tillhörande raklödder, men det känns inte nödvändigt att fota, haha. Åh, visstja, lite kluring fick jag också. Alltså pengar. Och i julklappsspelet vann jag en jätteask merci-choklad. Lycka!

GOD JUL, MERRY CHRISTMAS, FELIZ NAVIDAD, JOYEUX NOËL!

  2011-12-24 / 11:34:23 / lever livet / 0 KOMMENTARER
God jul! Hinner inte skriva så mycket, ska åka om två timmar. Men hoppas ni alla får en kick-ass grym jul med era nära och kära. Idag handlar allt om att vara snäll och och bry sig om alla andra. Låt det vara så.
Ha det bra, vi hörs kanske ikväll, men om inte annat så hörs vi imorgon! (svaren på frågestunden kommer också då)

Och, en gång till, GOD JUL.


MIN MAGE MÅR BRA, DET GÅR BRA NU HELT ENKELT

  2011-12-24 / 00:23:45 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har varit en sväng hos mina söta morföräldrar för att fira jul. Faktiskt var det maten som jag längtat efter mest. Min mormor är bäst på att göra julamaud. Det var så himla gott!!! Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att jag var i tredje månaden om man tog en titt på min mage. Det är sant.
Öppnade inte mina julklappar alls idag, sparar alla tills imorgon. Det känns mer då liksom. Inte för att jag är en sån "måste-ha-mer-för-mer-är-bättre-än-färre-saker-som-man-gillar-kinda-person" men jag ville öppna alla på självaste julafton.
Har precis kommit hem till min crib, degar i sängen. As usual. Ska snart sova för jag måste upp i tid imorgon. Vi ska befinna oss i staffanstorp i tevesoffan klockan tre för Kalle Anka- tittande. Ingen jul utan kalle anka.

Pappa som redigerat. Tack, jag älskar dig med! :D:D:D:D:D:D:D


LONG TIME NO SEE

  2011-12-23 / 15:31:49 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Godmorgon kompisar! Har precis kommit hem från en toppendag med min kusinvitamin. Vi har shoppat lite julklappar och sånt, och fikat. Vi satt nog på systrar och bönor i flera timmar och bara babblade, yes, we needed that one. Har i alla fall varit jättemysigt.
Nu har jag bytat om lite snabbt och hela den biten, firar julafton med mammas sida idag. Kör nog snart....om resten av la familia kan rappa på litt.

Ännu en julbild, med andra ord ett misslyckat försök till att skaka i mig lite julkänsla. It didn't work.....at all...



COME ON

  2011-12-23 / 00:18:03 / Q/A / 2 KOMMENTARER
FRÅGESTUNDEN VARAR I TVÅ DAGAR TILL, FRÅGAFRÅGAFRÅGA PÅ YOU GUYS!

HITTAR INGEN NYÅRSKLÄNNING, FML OSV

  2011-12-22 / 22:25:24 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Herrejesus, hur svårt kan det vara att hitta en festklänning med ett urval på runt 700 st? SÅHÄR SVÅRT!
Hittade en som jag gillade, skulle beställa den men dagen efter var den slutsåld. Tack typ. Imorgon försöker jag igen, wich me luck! Lots of it.
Har ni några tips på affärer med snygga klänningar? Nelly.com har jag redan kollat igenom 1564615 gånger....

SÅDÄR NU NÄR DET ÄR JUL OCH ALLT

  2011-12-22 / 21:41:04 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Julpyntade min mobil lite i skolan när vi hade pyssel. Blev rätt fräckt tyckte jag, nu när det är jul och allt!

 



SLEEP ALL DAY LONG

  2011-12-22 / 16:53:58 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Man vet att det är lov när man sitter i pyjamas och klockan är fem. Jag älskar't! Idag har jag inte gjort ett enda dugg. Inte lyft ett finger. Eller jo, jag har duschat. *applåder*
Julafton om två dagar! Känns som att jag legat nedfryst eller i koma sedan november....det har gått så snabbt! Dom där klapparna under granen ser riktigt frestande ut...HOHO.
Imorgon lämnar jag huset redan vid nio, ska träffa en riktigt grym brud och visa henne trellehulla! Eller ja, så mycket det nu finns att visa. Jag har i alla fall några saker på inköpslistan, så först och främst ska vi shoppa och det blir säkert en fika också.


X antal år sedan, men kul var det!

JULPYSSEL ÄR MAN ALDRIG FÖR STOR FÖR

  2011-12-21 / 21:59:13 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Har julpysslat idag i skolan, haha. Gjorde två kort faktiskt. Ett till mitt ninja-marsvin och ett till mig själv...



HEJ, JAG HETER LINDA, DURÅ?

  2011-12-21 / 21:54:13 / i lol'd / 0 KOMMENTARER


Sötis

PIZZA @CASABLANCA

  2011-12-21 / 21:49:16 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Efter avslutningen åt jag en jättemysig middag med mina kompisar. Vi åt på Casa Blanca. Jag tog en vanlig vesuvio och en iskall coca. Det var riktigt gott, år och dar sen jag åt pizza känns det som! Där är faktiskt rätt mysigt att sitta, på Casa Blanca då. Har inte varit ett stort fan av den resturangen innan...

Min übergoda pizza


MM, jag älskar känslan efter en god måltid.

IT'S GETTING LATE BUT I DON'T MIND

  2011-12-20 / 23:12:11 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Tänkte sätta på en film, nu sista kvällen innan avslutningen. Klockan är redan elva, men det gör inget om jag är trött i skolan imorgon.
Kommer inte hinna blogga så mycket imorgon. Slutar ett, sen drar jag och Co. hem till julia. In till skolan igen vid fyra till fem (no reason, bara för att lärarna ska plåga oss med någon stackare som ska sjunga) och efter det så är vi ännu fler som ska ut och äta! Känner på mig att det kommer bli asnice!


THE GREATEST MEDICIN

  2011-12-20 / 20:47:10 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Tänkte tipsa om några kick-ass bra låtar som spelas om och om igen här hemma.

Young, wild and free - Snoop dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars

Mockingbird - Eminem (mycket bättre när man vet innebörden av texten)

Shake senora - Pitbull ft. T-Pain & Sean Paul

Allting kommer bli bra - Den svenska björnstammen


Drop it low - Kat deluna ft. Fatman Scoop


Get busy - Sean Paul


WE'VE GONE FAR

  2011-12-20 / 19:31:43 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Har presterat ungefär, runt ZERO idag i skolan. Så har det varit de senaste två veckorna. Jag klagar inte, det är hur chilligt som helst! Kan man säga chilligt....? Undra om det ens är ett ord.....äsch, nu är det de i alla fall! *applåder, trumpeter och konfetti!*
Jullov imorgon och det ska bli så himla skönt!! Har en massa roligt framför mig. Julafton, nyår, hänga med mina kompisar och sova. MMMMMM.


ON DEMAND

  2011-12-19 / 23:01:52 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Sedan ett tag tillbaka har vi haft telia on demand eller vad det heter, till TVn, och vet ni vad? DET ROCKAR! Det är inte så att du kan gå fram till TVn och tro att du är Darth Vader och skrika "Play me a movie, bitch!", men nästan så är det. Bara nästan. Om du sätter på TVn och ditt favoritprogram sänds kan du bara klicka pause, gå och poppa popcorn, städa rummet, rasta katten eller vad du vill. Sedan kan du komma tillbaka efter en halvtimme tex och se programmet från där du stoppade. Like a baws!
Du kan också spela in en massa program, vilket är det bästa. Numera missar jag aldrig ett avsnitt av AFV, big bang theory eller Raw comedy club.
Nackdelen är dock att om du spelar in på tex femman måste du titta på kanal fem under tiden, och då är det ju ingen mening med att spela in det. Fast om man är smart (som jag, hehe) så sätter man på en gammal inspelning och tittar på den under tiden, eller så är det så att man stänger av burken helt enkelt och tar sig för något vettigt. Det sistnämnda händer sällan må jag säga...

OMG WOW! *min första reaktion*


Q/A

  2011-12-19 / 22:04:32 / Q/A / 4 KOMMENTARER


DRAR IGÅNG EN FRÅGESTUND GOTT FOLK! FRÅGA PÅ, COME ON! BARA UT MED DET! ALLA FRÅGOR SOM NÅGONSIN PASSERAT YOUR MIND NÄR NI SCROLLAT PÅ MIN BLOGG, HUR RANDOM, KNASIGA ELLER HELT ENKELT PYSKISKT STÖRDA DE ÄR, BRING IT.

avslutas på julafton, och svaren kommer dagen därpå.

CHOCOCOCOCOLATE

  2011-12-19 / 13:53:23 / i lol'd / 1 KOMMENTARER
Har fått på mig en ansiktsmask. Det luktar numera choklad i hela huset, but i don't mind! Har även smakat den (hehe, gotta try it) och den smakade faktiskt choklad, haha. Ska snart tvätta av den, för den har stelnat i princip överallt nu så mitt ansikte känns stenat. Men nu är min hud fräsh och mjuk igen! Blir alltid så satans torr om vintern, it hurts, yes it does.


ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT

  2011-12-19 / 11:36:55 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Är ledig idag! Igen. Har inga direkta planer för dagen mer än att dega, mysa och vara sådär jobbigt tonårsaktig. Har lite annat planerat för veckan, men det får ni höra om senare.

OCH VART FAN ÄR SNÖN?!




INGEN JUL UTAN EN JULGRAN

  2011-12-19 / 11:15:46 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Nä, precis. Det hör man ju i namnet. Jul. Gran. Så äntligen, en aning sent, är julgranen uppe även hos jönsson's! Ni kan tro den är fin, det är ju jag som har pyntat den, hehe.




RESULT

  2011-12-18 / 15:34:58 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER

Är klar med västen nu, är störtnöjd! Den är mycket finare IRL.


Haha, på något vis känns bilderna efterblivna.....mm, söt och så...

IT'S FINE. WE'RE FINE.

  2011-12-18 / 14:03:16 / deeptalk / 0 KOMMENTARER
Någon som hade frågat om hur det var med Jennica eftersom det har varit storm i Filippinerna. Jättemånga är döda och ännu fler saknas.
Jag fick reda på det igårmorse och gick in och tittade på aftonbladet. Såklart blev jag jätteorolig och försökte på alla sätt och vis få tag på Jennica så snabbt som möjligt. Som tur var är hon i de norra delarna av Filipinerna så hon hade inte känt av det ett dugg. Hon la och stekte på stranden i 32 graders värme. Så hon mår bra!

JEANSVEST

  2011-12-18 / 13:46:39 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Började klia lite i fingrarna efter en morgon med att göra ingenting, så ni kanske kommer ihåg att jag skrev om min jeansjacka för några inlägg sedan? Att jag skulle pimpa den lite? I alla fall så ska jag det nu. Min jeansjacka ska bli en jeansväst. Kommer bli skitsnyggt till sommaren till ett par jeansshorts, en tubtopp, converse och min longboard. Keps till det hade också suttit som ett smäck. So here we go!



Från förra gången jag gjorde vid mina jeans, remember?

BARA EN VECKA TILL JULAFTON, JABBADABBADOOO!

  2011-12-17 / 22:00:37 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Förstår ni min glädje? DO YOU?! Ynka 7 dagar kvar till självaste jultomten i egen hög person ska dela ut en massa extraordinära julklappar till mig. Till mig! Och maten! Så gudomligt gott ska det bli! Och så allt det där andra att ge bort saker till nära och kära och blablabla...hehe, skojar bara, jag har inget hjärta av sten, jag älskar att göra andra glada.
Hade tänkt visa er min önskelista imorgon eller nåt, även fast den är inte så lång. Men den är bra mumsig att titta på!


Denna fina julgranen gjorde jag för några veckor sedan, äntligen kommer den väl till pass.

LEVER LOPPAN

  2011-12-17 / 21:50:49 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har sovit över hos josefin så jag har haft fullt upp med att käka, glo film, chilla med musik och ha hemma-spa. Har i alla fall haft jättekul och mysigt!


KEEP IT COMIN'

  2011-12-15 / 23:26:40 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Riktigt härlig skoldag idag, vi såg en film sen slutade vi runt 11. Redan igår tog jag en runda genom konsum och köpte en burk pringles (de gröna såklart *onödig info*) och en 2literscola. Så resten av min årskurs fick njuta av filmen med ett chipstuggande bakgrundsljud.
Jag åkte med josefin hem efter skolan, hängde hos henne resten av dagen. Nu är jag nyduschad och har kraschat i sängen, känner mig sömnig. Godnatt.


IMMA MISS YA HOMEGIRL

  2011-12-14 / 23:19:56 / deeptalk / 1 KOMMENTARER
Om ett dygn vid den här tiden sitter Jennica på planet till Filippinerna. Tre veckor kommer hon vara borta, tre veckor! Saknar henne redan....blev ett väldigt fint avsked, haha. En långis kram.....oh, en till......en liten till bara......sista nu.....aahhhh, en till......HEJDÅ KOMPIS!! *torka tårarna*
Så typ.
Vill bara att du ska veta att du är grym min bästis, och jag kommer sakna dig. Och så älskar jag dig. <3

 





LET'S FUCKING BURN SOMETHING DOWN

  2011-12-14 / 20:51:08 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Herrejesus vad snabbt tiden går, snart jul for god sake! Och efter det nyår! Åh, nyår är bäst, att skjuta raketer är så jävla roligt! Brukar ha min egen gott och blandat påse, med stridsvagnar, tårtor, bin, fontäner osvosv. Och så självklart de gamla goa tiger-raketerna.
I år är vi ett gäng som ska hänga hemma hos oliver, ska blir jättekul! Har bara ingen aning om vad jag ska ha på mig....samma problem varenda år. Vill ha antingen en svart klänning eller en färgbomb typ. Vi får se, jag får leta vidare.

JA LITE SNÖ HADE INTE SKADAT, COME ON VÄDERGUDAR!


TJUVARNAS JUL

  2011-12-14 / 20:29:18 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Tittade faktiskt på julkalendern imorse, Tjuvarnas jul. Har inte en susning hur jag fick tid till det men när klockan var kvart över sju stod Linda påklädd, sminkad, friserad och med ett städat rum. Tog bara en kvart, måste vara mitt rekord.
I alla fall käkade jag frulle och drack varm coklad samtidigt, fick lite julmys trots allt. Jag tycker faktiskt att julkalendern är bra, bätte än de förra. Den senaste jag kommer ihåg som var bra var dieselråttor och sjömansmöss, den gillade jag. Och nästa år ska det vara myseriet på greveholm, då vet jag en som kommer sitta bänkad vid tv:n varje morgon!



THERE'S JUST ME, AND THE ROAD

  2011-12-13 / 19:55:18 / freedom / 0 KOMMENTARER

 

ph: we♥it


IMMA GIVE YOU THE WORLD

  2011-12-13 / 19:44:33 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Landade vid tv:n för ett tag sen, har tittat på några av mina favvisprogram. Americas funniest homevideos är helt klart #1 när det gäller tv! Finns inga ord för hur mycket man skrattar, ett tag där trodde jag att jag skulle kollapsa!
I alla fall upptäckte jag precis att klockan bara är halv åtta....får väl hitta på något att göra nurå. Orkar inte plugga, nuff is nuff. Har en liten idè för min jeansjacka, får se hur jag gör med den.....hehe.

Btw, någon frågde varför jag inte spelade på lussebandyn idag, och det är för att jag och bandy inte riktigt klickar, skulle bara tabbat hela tiden. Valde att heja istället :-)

Stay tuned!


MITT RUM

  2011-12-13 / 16:35:16 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Det var någon som frågade om mitt rum som jag ska göra om, så jag kan ju berätta lite om det. Just nu är mitt rum det somrigaste du kan hitta. Turkosa väggar med vita och limegröna blommor, två vita väggar, blommiga gardiner och hela den biten. Är så otroligt trött på det! Så nu jävlar ska här bli ändring! Väggarna ska tapetseras om till vita, allihopa. Sedan ska jag flytta runt mina möbler, bl.a sängen.
Nya textilier (?) såsom överkast, kuddar, gardiner osv. Vill ha typ USA-tema om man kan kalla det så. Ska spika upp en super-mega-stor USA-flagga på ena väggen och kanske en stor USA-pläd som får hänga på sängen och se gosig ut, om jag hittar någon.
Sedan ska jag ha en stor tavla med en massa bilder som jag fotat, ska skriva ut en massa då. Typ en minnesvägg eller en kärleksvägg.
Åh, visstja ena väggen ska vara av enbart speglar hade jag tänkt, alltså en spegelvägg,  så jag kan öva min dans. Inte riktigt säker än men vi får se. Självklart ska jag ha kvar mitt fejk-fårskinn aka ludde, han är ju så mysig!

KÖTTAT PÅ PLAN

  2011-12-13 / 16:04:40 / lever livet / 2 KOMMENTARER
Gissa vem som vann hela lussecupen på skolan idag! JO, min klass! Vårat lag kickade ass! Dock spelade inte jag men nog hejade jag. Hade klätt ut mig och allt. Vi fick en fin 10-kronor-på-netto-medalj också, haha.
Vårt lag hette 8elite (uttalas eightelite och inte åttaelite). Om jag hade fått välja hade vi nog hetat Sofies ninjor eller liknande, but what to do?
Så jag har hängt på södan hela dagen, var faktiskt över förväntan roligt.

Cheerleader #1


WE RUN FREE

  2011-12-12 / 19:23:48 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Nästan precis hemkommen ifrån Jennicas, har haft det bra med henne. Idag var vi i malmö för lite shopping, var på jakt efter något till nyår. Det gick åt skogen. Hittade lite bh:ar för en billig peng i alla fall.
Den lyxliraren drar till Filipinerna i tre veckor om några dagar, snacka om att jag är avis. Och så kommer jag ju sakna henne så fruktansvärt mycket.


I'M OUT

  2011-12-11 / 12:02:48 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Om bara några minuter cyklar jag ner till busshållplatsen och in till stan. Möter Jennica där och sedan drar vi hem till hennes crib. Får se vad vi tar oss för, förmodligen så fotar vi lite för min bästis är med.
Har en stor bag med stuff med mig så det är mycket möjligt att jag har ryggskott eller liknande när vi är framme, men what the heck! Nu måste jag rusa, later gator!

Been there, done that, same old same old.

SORRY FOR PARTY ROCKING

  2011-12-11 / 00:48:24 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Åh, hela 11 timmar sedan jag uppdaterade, bra jobbat där Linda! Har degat hela dagen UTAN att sitta vid datorn. Har ritat ihop en ritning över mitt nya rum, ville se hur allting kommer se ut. Har man för mycket fritid så har man. Just so you know, det kommer att kicka ass!
I alla fall drog jag till gislöv vid åtta för häng med grabbarna. Vid tiotiden kom också josefin, och jag kom precis hem. Vart jättekul!

Förra vintern, november. Då det var snö till skillnad från nu! Åh go to hell.

NOT SOME LAME TO-DO-LIST #2

  2011-12-10 / 13:00:23 / not some lame to-do-list / 0 KOMMENTARER



Jag älskar när vädert är katastrof. Tex när det stormar så mycket att man inte kan utanför dörren, eller när man blir insnöad, när det regnar oerhört mycket och tom när det blir strömavbrott. Det är så mysigt att sitta inne då och veta att det är katastrof ute.

Jag är "fortfarande" barn inom mig, och vill vara det länge till. Inte att jag leker med dockor eller så, men att gå på kulhuset skulle lätt kunnat roa mig i flera timmar. FOREVER YOUNG.

Att lyssna på depplåtar och gråta för ingenting är skönt. Ilband. (Nä, jag är inte emo)

Jag vill vara neger, eller mulatt. Gahahgg, så snygga. *dreggel*

Attention whores har en reserverad plats på min svarta lista. Alltid. Fy för dom.

Jag är beroende av filmer, ser film nästan varje kväll, makes me relax.

När jag är ensam hemma gör jag random saker. Sjunger hela tiden. Springer runt och leker psykfall. Alltid när jag lagar mat dunkar jag musik, sjunger aphögt och dansar som aldrig förr. Ni skulle bara veta.

Jag vill ha en iller som husdjur.

Jag har gått på gymnastik i flera år, från jag var fyra tills jag var typ tolv, och jag kan fortfarande göra bakåtvolt och flickis osv. Har hjälpt mig rätt mycket i dansen faktiskt, att vara vig då.

Ja, jag skrattar åt mina egna skämt.

Jag älskar att pussas.

MINDBLOWING

  2011-12-09 / 23:39:47 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
NU är jag hemma igen, nyduschad och fresh! Har varit en lång dag med mycket skratt, och det gillar vi! Nu är jag helt slut och det lutar åt att jag sätter på en film och bara sjunker ner i min älsklingssäng. Herregud vad jag älskar min säng! Som jag sa köpte jag lite smink idag. Blev en ögonbrynspenna och solpuder. Mina ögonbryn är rätt mörka, fast mer åt svart än brunt, så köpte en mörkbrun. Sen kommer jag och pincetten inte jättebra överens heller så nu är det bara att måla i formen så blir det prima. Solpudert är ju helt fel årstid för, är jag helt ute och cyklar tänker ni. Men nej, prövade en kompis solpuder idag och man fick typ lyster i ansiktet och såg lite mer naturligt brun ut än bara brun av smink, if you get what i mean. Så en sån följde snällt med mig hem!


VI RÖJER

  2011-12-09 / 18:19:05 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Jennica, Julia och Josefin hänkade på in till Malmö också, vilket var trevligt! Har köpt lite småsaker, smink och så. Sitter på bussen till Jennica nu, mamma jobbar i närheten så jag och Amanda åker med henne hem.
Vi hörs när jag kommer hem!


DRA DET SNABBT, SOM ETT PLÅSTER

  2011-12-08 / 22:32:13 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Mitt hår är inte blont längre, det är typ smutsblont...slingorna har typ försvunnit. Ut i vida världen. Känns lite halvt lagom lätt like a waste of money.
Har precis skuttat ner i sängen, bokstavligen. Brukar hoppa in i sängen, bara för att se hur långt jag klarar. Idag var det från mattkanten...inte för att det säger er något menmen. Har Jennica i luren som försöker övertala mig att bli brunett. Vet inte riktigt faktiskt. Vill ha en förändring, men är rädd jag ska bli helt blek...haha. We'll see, we'll see.
Tänkte bara glida in här lite coolt och slänga iväg ett par ord, vi hörs imorgon!



FEELIN SO FLY LIKE A CHEESESTICK

  2011-12-08 / 17:45:52 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Hejhopp! Varit hos tandläkaren idag, same old same old..men nu ligger jag här och käkar kola (alltid kul och ha kola i hela tandställningen, haha) och choklad. Rätt gott ändå! Har inte så mycket att berätta....ska till malmö med amanda imorgon men jag kan ju alltid uppdatera från iphonen.
Vi hörs snart kompisar!


WATCH ME BITCH

  2011-12-07 / 21:43:22 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Herregud vad seg uppdatering idag.....vad är det för jädra kaviarpensionär jag följer måste ni tänka...MEN, jag har helt enkelt varit helt slut i batterierna. Direkt efter skolan la jag mig i ett varmt bad med hårinpackningn och ansiktsmask. Fet musik till det och allt är perfekt. Sen har jag bara slappat. Vi hörs mer imorgon, snart är det helg och då hörs vi ännu mer!
Later gator.


WOPIDOPIDORUDELUDERULLANHEJ

  2011-12-06 / 22:38:28 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Kom inte på en enda vettig rubrik, så vet ni vad man gör då? Man skriver helt enkelt en liten icke sammahängande truddelutt. HEHEHEHEHEH.
JAPP, är hemma från kalaset nu, ska snart gå till mitt näste/sängen.....högkvarter eller moderskepp går också bra.
Jag har absolut ingenting intressant att dela med mig av just nu, så vi hörs imorgon! Gnight.

HAPPY B-DAY COUSIN!

  2011-12-06 / 17:23:49 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Snart går bilen mot Trelleborg och kusinernas crib, ska på kalas. Har redan bestämt att jag ska äta jättemycket glasstårta och x antal handfulla cheeseballz (nä, jag går inte dit bara för att äta, jag går dit för att fira min kusin såklart! Och äta.)
Min lillkusin fyller hela åtta bast och vi har köpt en massa Angry Birds- saker till honom (han önskde sig det).
Vi hörs när jag kommer hem!


WE CAN DANCE IN STARS, WITH NO WORRIES AND A MILLION REASONS TO BE HERE

  2011-12-06 / 11:31:06 / lever livet / 0 KOMMENTARER

 


WE'RE GETTING CLOSER

  2011-12-06 / 11:03:39 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Jag är sjuk idag, min hals är värre (jag låter som en robot när jag pratar, haha) och min förkyldning, well, samma men det är inte så lite det heller. Har sovit i ett sträck hela natten tills nu, GITT! Låg faktiskt uppe och tittade på film till ett, så jag har mina andledningar.
Satte larm klockan sju för jag ville se julkalendern, men you know the story.

07.00 - klockan börjar ringa med ett oerhört störigt ljud. Jag försöker ignorera det och hoppas på att det slutar av sig själv.
07.01 - Jag börjar förstå att den inte kommer sluta förrän jag klickar på snoozeknappen. Tar upp ena handen, UTAN ATT VÄNDA MIG, och klickar snooze. Jag vet ganska exakt var den knappen är, rätt välanvänd om man säger så.
07.08 - Klockan ringer IGEN. Denna gången vänder jag mig yrvaket om.
07.09 - Funderar på att kasta klockan i marken och somna om till onda tankar om den.
07.10 - Kommer på att det faktiskt är min mobil som är min väckarklocka, och ändrar mig pretty fast.
07.11 - Tar upp mobilen, går in på påminnelser och stänger av alarmet, medan jag ojar mig över hur jobbigt det är.
07.12 - Jag somnar om på 2 sekunder, precis som inget har hänt.

mm söt/snygg/stilig osv

DAMN I'M GOOD!

  2011-12-05 / 23:09:28 / lever livet / 1 KOMMENTARER
HERREJESUS, jag har pluggat nu i tio timmar i sträck! Ända från klockan 12 till 22....holy shit. Kan ni tänka er, all denna tiden har gått åt till att söka upp fakta och svara på 22 frågor (det dära hemprovet jag nämnde tidigare). Dock blev det ändå fem sidor, men ändå!
Min förkyldning har blivit värre, börjar känna lite mer kärlek till konsten att andas om nätterna. Om jag skulle beskriva mig själv när jag sover skulle det varit något i stil med Sid i Ice Age filmerna. Ni har en rätt klar bild nu va?
I alla fall ska jag sätta på en hejdundrande bra film att somna till, hur det nu ska gå till.....hehe.
Holy crap vad långt inlägg (nah, not really, vill bara se min film *dålig ursäkt*), later G's!

*don't mess with me, bitch*


HEJ SJUKLING

  2011-12-05 / 12:19:58 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Har precis käkat, kom hem för trekvart sen kanske. Kämpade mig upp till skolan imorse, men fick åka hem igen efter två timmar. Min näsa den rinner, bränner, är täppt.....yeah, you name it. Som grädden på moset så känns det som att jag har svalt en taggtråd eller liknande föremål med vassa taggar. Ni vet vart det leder.
Har ett prov tills imorgon som jag inte ens börjat på, bra gjort Linda! *klapp på axeln*
Ni kan själva ränka ut var jag kommer befinna mig resten av dagen, heheh....

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi! Simma lungt.

Ungefär så här ser jag ut just nu. Lägg till en kopp te & ett par gigantiska björntassar till skor så har ni det!


FUCK THEM BULLIES

  2011-12-04 / 19:43:22 / deeptalk / 0 KOMMENTARER


Det finns inga ord för detta, se det & ni kommer att förstå.



Tacka sedan gud att det finns folk som den här killen.


GUTENMORGEN MINA FINA VÄNNER

  2011-12-04 / 12:30:49 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Låter orden ovan snacka. Jag har inte fått tummen ur röven & masat mig upp ur sängen ännu, men som förkyld-halsontshavande-frusen-&inanotsogoodskick (yepp, det var svengelska ett tag där på slutet) borde man har vissa förmåner. Idag måste jag ta tag i ännu mer plugg, & hursomhelst tar jag inte ett steg utanför dörren pga en väldigt stor risk för att flyga iväg till månen. Inte för att det hade varit fel...

#SWAG

  2011-12-04 / 02:00:10 / lever livet / 2 KOMMENTARER
Tjena babes! Sitter & kollar runt på lite kläder på la interneto, är extremly klädsugen! Tur då att julafton närmar sig...heheheh.
Har bakat för fullt hela dagen, både pepparkakor & lussekatter! Mumsfilibaba is the word.
Nu på kvällskvisten drog vi ut en runda till kusinerna & jag har snackat av mig med en riktigt grym brud! Har saknat henne så god damn mycket!

Måste säga att jag under underliga omständighter blivit förkyld, halsont & frusen på sisådär en timme. Det går snabbt, så nu ligger jag här. Får se om jag tar mig till skolan på måndag, har ju trots allt hela söndagen på mig att bli frisk(are).


Need your help, vilken? (tänk på att den gröna kostar 160 medan den röd-blåa går på 350, HEHE.)

@M&M

  2011-12-02 / 19:12:03 / lever livet / 0 KOMMENTARER
TJA, TJENA, är hemma hos mormor & morfar right now, kände för att crasha här. & så blev det! Detta är typ min fristad, så himla härligt att bara glida runt. Mina björntassar sitter som ett smäck också, & har gjort det sedan jag fick av mig dojorna. NU ska jag bänka mig framför teven eller nåt, simma lungt.


HAHA, BUSTED.

BEARFEET #1 BEARFEET #2

  2011-12-01 / 22:43:18 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER
HÄR ÄR DE! Mina nya fot-omhändertagare/värmare/life(feet)savers som jag köpte idag! Vi kommer ha mycket kul ihop, extrafötter.

Dåligt ljus, kass kamera osvosv..

JA DET ÄR GOTTTIS

  2011-12-01 / 19:53:47 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Hej mina vänner! Har bunkrat upp mig nu på pappas skrivbord & suger åt mig energi & kraft till att ta tag i en hel hög med plugg.
Stannade i stan & köpte årets första julklapp.....& något till mig själv, visar senare eller imorgon. Vi hörs snart, later gator!

GOOD SHIT.

COUNTDOWN

  2011-12-01 / 07:55:56 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Idag börjar nedräkningen mot Julafton. Det är den första December & jag har precis tittat på första avsnittet av julkalendern. Jag tyckte faktiskt om den, den är så fin på nåt sätt. & jag glömde det viktigaste av allt, pappa kom hem med en chokladkalender till mig för någon dag sedan, & nu är lucka nummer 1 fint länsad. SCORE!
Nu börjar julen på riktigt, min favorithögtid. Hoppas innerligt på julmys i skolan, det är ju juletid! Let's go.

Ni får ha en bra 1:a December!

RSS 2.0