BITCH, PLEASE

  2011-11-30 / 22:13:36 / lever livet / 3 KOMMENTARER
Precis ALLA jag vet som har tandställning har tagit av den inom loppet av en vecka. & här står jag kvar med en god damn tågräls i munnen. Ni har NO IDEA ur mycket jag hatar den (fast samtidigt älskar jag den för damn, vilket leènde jag kommer få sen...Hej dubbelmoral!). Varje gång jag ler, varje gång jag pratar, när jag skrattar, herregud vad jag skäms. Den är så ful &.....discusting.
Jag längtar ihjäl mig tills jag tar av den, då blir allt mycket lättare. Det låter ganska osannolikt, men mycket mer än ni tror i mitt liv, cirkulerar runt min tandställning. Precis som om den är ett virus som sneat min hjärna & min tankar. Jag tänker på den minst, MINST 25 gånger per dag. & så ser jag alla andra som ler med perfekta tänder. It kills me.
Jag vet att barnen i Afrika svälter, men jag måste bara skriva av mig. Därför har jag en blogg. Simple as that.

No comment.



VART TOG TIDEN VÄGEN?

  2011-11-30 / 18:33:11 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Herre min gud, klockan är redan halv sju. Precis var den fyra. Fast jag har ju dock sovit i två timmar, inte så konstigt då....om jag tänker efter. Jag är alltid så himla trött när jag kommer hem från skolan nuförtiden! Får riktigt kämpa för att inte ögonlocken ska falla ner till marken. Just nu (försöker jag, tydligen går det inget vidare) plugga. Har rätt mycket att göra.

Ha en bra kväll så ses vi kanske innan jag går & lägger mig. Stay cool. Ice cool.

Söt.



ONSDAGEN DEN 30-11-2011 KL.07.33

  2011-11-30 / 07:47:44 / lever livet / 0 KOMMENTARER
För er som inte har koll på vad klockan är eller vilket datum det är, nu vet ni.

Jag var skitsnabb imorse när jag gjorde mig iordning, tog 20 minuter topp. & då menar jag platta håret, make-up, kläder, hela köret! Så nu hade jag en halvtimme över. Har myst ner mig i sängen igen. You gotta love it.

Hejdå sommar.


JAG VILL HA SNÖ

  2011-11-29 / 23:20:20 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Snälla, kära, underbara vädergudar, GE OSS SNÖ! Är riktigtriktigt taggad att få springa ut & slänga mig i snön, som en bäver. Jag älskar (& då menar jag verkligen älskar. typ överälskar.....ÄLSKAR, fattar ni?!) juletid & snö. Det mysigaste som någonsin finns. Men om jag ska berätta om det kommer ni få sätta er jätte bekvämt med datorn & möjligtvis hämta läsglasögonen, så det får vänta.

& vet ni vad, JAG ÄR NÄSTAN 100% SÄKER PÅ ATT JAG TAPPAT BORT MINA ÄLSKLINGSVANATR! #&%$...

 





Några bilder ifrån förra vintern...snöigt värre.

WE'RE GONNA BE OKAY

  2011-11-28 / 16:24:03 / deeptalk / 2 KOMMENTARER
Har en massa tankar som snurrar runt innaför pannbenet right now. Om man kan ha fjärilar i huvet skulle jag beskriva det så. Är så jävla trött på alla skönhetsideal. Dra åt skogen. Samtidigt är jag sälv ett offer för dem. Den dag jag kan gå omkring i precis de kläder, smycken, accesoarer osvosv jag vill utan att känna att folk snear mig eller skrattar åt mig, då har jag vunnit.


FÅNGAD AV EN STORMVIND.....(HAHA, YOU GET IT?)

  2011-11-27 / 20:03:19 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Alla är jätte negativa till stormen, men jag tycker det är über-mysigt! Att somna ikväll kommer inte att bli särskilt svårt, älskar att höra ljudet av regn & blåst. Like a beast, ROOOOOOOAWR!!! (don't ask)


Tänkte att jag kunde höja mys-stämningen ett snäpp till......


HONEY I'M HOME

  2011-11-27 / 14:37:58 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Hemma igen, hann som ni såg inte uppatera innan jag åkte till Oliver. Kvällen & natten var amazing i alla fall, vi hade jätteroligt. Somnade inte förrän sex. Ni vet när man får ett sånt rus. Typ att det känns som att man kan vara vaken i flera dagar utan att bli ens i närheten av trött? Så hade jag det hela natten, & jag var inte ensam. Haha, som sagt, grymt kul.
NU är jag dock trött som en apa så det blir mys resten av dagen. I LIKE IT.

Nice wiew bro.


SVAR PÅ KOMMENTAR

  2011-11-27 / 14:21:36 / / 1 KOMMENTARER
Anonym om NOT SOME LAME-TO-DO-LIST:

Jag lovar dig du ska vara riktigt glad för att det inte märks när du äter. Det gör det på mig men man lever bara en gång, right? & jag är kakmonsteeer.Du är redigt snygg & har snygg kropp. Men om du hade vart tjock hade du ändå vart nöjd. Klart man är nöjd om man är so damn Goodlooking as u. Jag menar absolut inget illa med detta elr dömer dig jag bara undrar!;) hade du vart nöjd ändå?

Till att börja med, tack! & du har rätt, man lever bara en gång, så tänker jag också. Att äta gott gör mig glad, & då gör jag det, no matter what. Även om man är tjock är man vacker. Det är bara de jävla skönhetsidealen som vi har i vårat samhälle som sucks balls. Jag hade varit nöjd ändå, man ska inte bry sig om vad andra tycker. Aldrig.

Kram <3

F SOM I FREDAG

  2011-11-25 / 23:08:06 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Fredag & jag är ledig jätteledig nu. Typ ledigast i världen. Har inte fått tummen ur röven för att sätta mig med datorn förrän nu...HEHE. Stannade i stan en runda efter skolan. Vi hyrde filmer & köpte såhääääääääääääär (<--------------------------------------------------------->) mycket godis till våran sleepover imorgon. Blir några fler denna gången. Annars är läget stabilt.....haha, testa säga det, känns som att man är mitt i ett avsnitt av grey's. Testa! Läget är stabilt. Läget är stabilt. Staaaaaaabilt är läget. Läjed ä stabild. Läget är stabilt.....but you're gonna die bitch.
Anyway, jag hör av mig innan jag drar till Oliver imorgon, så simma lungt.

 


GUSSIGA

  2011-11-25 / 08:26:32 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Igår kom min mamma hem med ett par översköna vantar, så gussiga! Nu kommer mina händer aldrig frysa mer, ALDRIG.

 


NY KATEGORI

  2011-11-24 / 23:39:29 / not some lame to-do-list / 0 KOMMENTARER
Det var riktigt skojsigt att göra en lista med random saker om mig...så what the heck, jag gör en ny kategori. Ville bara att ni skulle veta, SCORE!!

NOT SOME LAME TO-DO-LIST

  2011-11-24 / 23:35:18 / not some lame to-do-list / 1 KOMMENTARER



När jag är riktigt arg kan inte jag känna någon smärta. I'M SUPERMAN.

Jag kan äta hur mycket onyttigt somhelst utan att gå upp i vikt....så innerst inne är jag ett riktigt fatass.

Ibland önskar jag att jag var en sjöjungfru, som ariel.

Jag stör mig på folk som har strumpor som inte matchar resten av outfiten, no offense till er som har det.

Enda sedan jag, min bror + mina två kusiner tillsammans åt upp en 2-liters nutellaburk har jag äcklats varje gång jag såg nutella, & gör det fortfarande.

Jag ryser när jag ser någon ha någon form av trä i munnen, t.ex en glasspinne....mina nackhår reser sig...så sluta.

Varje gång jag åker buss till t.ex Övre eller Centralen klickar jag på stoppknappen trots att jag vet att bussen stannar ändå....(hejjagheterlindaochjagharejtvångstankar)

Till skillnad från många andra tonårstjejer, är jag riktigt jävla nöjd med min kropp och utseènde....utan att skryta. Visst har jag småfel här och där, men ingen är perfekt. På senaste tiden har jag läst några bloggar som drivs av grymt snygga tjejer, & nästan varenda an av dem har vid något tillsfälle klagat på sig själva. Jag älskar mig själv & jag mår prima av det, gör det du också.

Jag i stort sett bor i min säng.

När jag ätit ett äpple läger jag alltid skrutten i blomkrukan närmast mig. Blamear min fader.

Folk som inte kan stava är en aning efterblivna enligt mig.....enormt störigt.

I'M A SURVIVER

  2011-11-24 / 23:10:23 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Runt femtiden åkte jag in till stan för jag skulle dansa, därför har bloggen stått stilla. Sista gången på denna terminen...med dansen alltså. Vi är inte alls många på min grupp, så nästa termin slås house-gruppen & hiphop-gruppen ihop & blir en streetdance-grupp. Vart väldigt snabb med att anmäla mig till den, känns som att platserna kommer att försvinna snabbt. Är riktigt taggad tills det börjar, streetdance är grymt!

Fick några kommentarer om min tatuerings-bild. Inte helt omöjligt att jag någon gång kommer göra en likadan, fast riktigt. Dock går jag aldrig omkring topless så det kommer alltid vara antingen ett bh-band eller bikini-band rakt igenom den.....förlorar sin charm där lite...Annars är den skitsnygg!

Nah, I don't like this either...


SVÄVAR PÅ MOLN

  2011-11-24 / 12:48:48 / lever livet / 4 KOMMENTARER



JA, den är fejk, faktiskt photoshopad, men jag tänkte att jag kunde visa den ändå.

BTW, någon som frågade om strumporna, de är köpta på carlings & du får dem för runt hundringen.

WE NEVER SLEEP, NEVER GET TIRED

  2011-11-24 / 11:18:15 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Måste börja med att säga tack för era fina kommentarer, tack anonym, det hjälpte! ♥
Jag steg faktiskt upp redan vid nio & har hunnit göra några saker. Senare ska jag fota lite, skriva ett inlägg med lite rolig fakta om mig, ni vet såna random & så ska jag fixa lite stuff.
Vi hörs snart, kramisar!

USCHAMEJ

  2011-11-23 / 22:28:43 / / 1 KOMMENTARER
Fick nyss en kommentar om mina nya knästrumpor, eller bilderna i det inlägget.
"men fyyyy vad porriga bilder...."
Så stod det. Rätta mig om jag har fel, men senast jag tittade så var porrbilder folk som visar mer eller mindre av sina tuttar/underliv eller i underkläder eller liknande. Så innan du kommer & påstår att en bild av mig iklädd shorts, strumpor & t-shirt med zero urringning är porrig, tänk lite va? Känns som att denna kommentaren mest var till för att försöka trycka ner mig, dock utan något bättre att komma med.

Det var allt för mig, tack & hej!

BACK TO REALITY

  2011-11-23 / 18:34:10 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Så, lungnat ner mig med lite choklad nu. Choklad hjälper mot allt, helst i stora mängder.

Jag & mina föräldrar har snackat & börjat småplanera ett nytt rum åt mig. Vi ska förhoppningsvis tapetsera om & skaffa nya kuddar, gardiner &...allt som inte är möbler. Det ska bli jättekul & få göra det precis som jag vill det. Jag berättar mer imorgon, orkar inte nu, haha...

HAKUNA MATATA IN MY ASS

  2011-11-23 / 16:10:15 / lever livet / 3 KOMMENTARER
Du, du, du & du...go screw yourself. Ungefär så skulle jag beskriva mitt humör just nu. Min dag var bra i början, men sen gick det bara utför. Så nu är jag arg som ett bi & ledsen...på samma gång. & så fryser jag om fossingarna...#@%$¤
I alla fall så har jag studiedag imorgon! Eller rättare sagt hemstudiedag....men ändå! WIHO. Så då ska jag ta soffpotatis-heten till en högre nivå. Hoppas på ett världsrekord i Guiness rekordbok också.

NU: göra ingenting & göra det med stil.

Förra vintern, min pappa som fotat.



LIKE A SOCCERPLAYER

  2011-11-22 / 22:59:53 / lever livet / 4 KOMMENTARER
Har precis käkat en något försenad middag. Kyckling vart det. Sanslöst gott.
Har varit i Malmö hela dagen med Jennica så det är därför bloggen har strålat med sin frånvaro. Fick med mig ett par...strumpor....känstrumpor, vad man nu vill kalla det. ÄCKLIGT SNYGGA. RUSKIGT NÖJD.
Åkte hem till Jennica också efteråt, eftersom min mamma jobbar vid henne & jag kunde åka med henne hem när hon slutade vid nio. I alla fall har jag & Jennica askalas hemma. Jag har inte skrattat så mycket på länge, beror på att vi inte umgåtts på ett tag......god damn skolans fel....DU ÄR SÅ JÄDRANS BRA VÄNNEN, KÄRLEK TILL DIG. <3



FML

  2011-11-21 / 17:27:06 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Haha, jag & Julia hamnade i tidningen för hela den här museum-grejen. Det värsta är att de valde en bild där jag ser ut att vara mentalt efterbliven, typ 5 år gammal & otroligt trött....ALLT PÅ SAMMA GÅNG! Jag tror att lärarna var desperata till att förstöra min dag så de delade ju ut en printad sida med bilden till alla klasser som alla elever fick runtskickad på skolan. KUL.
Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta....

Jag vet det är fult, men jag kan verkligen inte visa bilden....HAHA.


TATTOO

  2011-11-21 / 16:56:48 / foto / 1 KOMMENTARER
Hittade en bild från förra året där jag fotat brodern & photoshopat in tatueringar. Ändå rätt fräsigt!



THERE'S BAD DAYS....'N' THERE'S THE REALLY BAD DAYS

  2011-11-21 / 07:50:34 / lever livet / 0 KOMMENTARER
WAAAAAPFAPFAPFAPFAP......Hej bad-hair-day! Yepp, it sucks balls. Mitt hår är som ett fågelbo, bokstavligt talat. Inte ens plattången kunde tämja det så nu jävlar åkte det upp i en tofs! Blev så trött på livet ett tag där så joggingbyxorna fick rycka in. Orkar inte bry mig idag. Jag ska ju bara vara där för att plugga, right? I skolan då.
Haha, låter som en liten fjortis där mitt enda problem är mitt hår & hur jag ser ut....Jag har det i alla fall mysigt...i mina joggingbyxor! Nu måste jag kila, later homies.

Jag ser tillbaka på bättre hår-dagar.....haha..


DIE DECEPTICON-JUNK, DIE!

  2011-11-20 / 22:26:46 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Got a little caught away i samband med rubriken där. Transformers 3 rocked! Mycket bättre än ettan & tvåan...tror jag...can't decide...
Öppnade en ask paradischoklad där i mitten också så det gjorde det hela bättre.
Åh, herre min gud vad jag blev sugen på mat nu! En grillad kycklingfilè med rösti, bearniesås, svartvinbärsgelè, tillsammans med en sallad med äpplebitar & solrosfrön i, & en iskall coca att drika till det...MUMS.....*dreggel*
Japp, jag kan mina grejer.

CLOTHES BEFORE BRO'S

  2011-11-20 / 18:58:24 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Pappa blev försenad till mötet....oförskämda klasklättermus. I alla fall så tänkte jag kika in & berätta att jag lagt till (mer bytat namn, men det kvittar...) en kategori. Den som innan hette "new stuff" heter numera "clothes before bro's". CHIC. Där kan du hitta mina inköp, saker som får mig att dreggla & allt som har med mode att göra. Simma lungt.

minibild. HEHE.


MOVIETIME

  2011-11-20 / 18:21:41 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina människor! Min dag har varit bra & jättemysig. Jag har en slags hat-kärlek till söndagar. Lördagar är bättre but still. Jag & min pappa har bokat möte i soffan vid halv sju (ja, vi har bokat ett möte, bara för att vi kan, heheheh) för då ska vi se Transformers 3. Dom filmerna kickar ass, ville bara att ni skulle veta det.
Har precis ätit gott så nu ska jag ta en dusch sen...ja, ni läste lite högre upp.

LATER


ALL DONE

  2011-11-20 / 14:57:54 / lever livet / 0 KOMMENTARER
WOHO, varenda liten detalj med designen är härmed klar. *applåder* Jag är jättenöjd med resultatet, & om man har en design man trivs med är det mycket lättare & roligare att blogga tycker jag.
Söndag igen and I've got my chillmode on. Har lite småsaker att göra idag. Ska bl.a trixa lite med ett par gamla jeans som jag rotade fram. Dom ska bli håliga & slitna, vilket jag tycker är skitsnyggt. Jag har städat till mitt ninjamarsvin också & städat mitt rum, så no hurry.
Min helg har varit rätt fullproppad så jag har inte hunnit sätta mig ner med bloggen. Har varit med mina kompisar både fredag & lördagkvällarna, & jag har stannat hos Julia en natt också.
Igår så var jag på musèet i några timmar också. Åttorna på vår skola har gjort grafiska teckningar som ställdes ut på musèet igår. Så jag & några andra var där & hjälpte till med vernisagen. Vi behövde bara vara där i tre timmar så får vi ledigt en hel skoldag. Vi bjöds på salta pinnar & cider också, så när Mackan sa det vart jag övertalad.

Långt inlägg men whatever.


JAG JOBBAR PÅ DET

  2011-11-18 / 00:01:15 / lever livet / 0 KOMMENTARER
SÅ. Nu har jag i alla fall lagt in den nya designen. Visst är den snygg? Ska ändra lite småsaker men det får jag fixa imorgon. Jag menar, titta bara klockan. Jag borde sussa som en stock vid det här laget annars kommer jag se ut som en zombie imorgon, hehe. GODNATT.

IT'S ALLRIGHT PEOPLE

  2011-11-16 / 20:59:41 / lever livet / 2 KOMMENTARER
Jepp, då var min design spårlöst försvunnen & jag är back on square one. Har i alla fall bestämt mig för att ladda hem en gratisdesign. Det blir nog bäst så, för jag är ju faktiskt inte riktigt haj på kodmallar & sånt crap. Resten av kvällen går åt till att fixa bloggen, sedan hörs vi imorgon, kapisch?

Halvt snead bild, I like it.


#@%¤$!

  2011-11-15 / 22:15:08 / lever livet / 4 KOMMENTARER
HELVETES JÄVLA HELVETES SKIT-BLOGG!!! MIN DESIGN ÄR HELT ÅT SKOGEN!?!? W TO THE T TO THE F!?!?!?!?

JAG LACKAR SÖNDER!!! #@%¤$!#@%!¤$!#@%¤$!!!!

SVAR PÅ KOMMENTAR

  2011-11-15 / 19:37:41 / / 0 KOMMENTARER
Anonym om #DRESSCODE:

Wow, hela outfiten vill beställas av mig, tack .
Ne, skoja men DAMN den tröjan var fin& byxorna osså fast man bara ser lite, var är det köpt ?


TACK! Är übernöjd med mina köp. Allt är från Vero Moda. Den stickade gick på 300, byxorna (som är såna midjebyxor i vinröd) kostar också 300 & sen har jag ett baslinne under den stickade i samma färg (EXAKT SAMMA FÄRG!) som byxorna som du får för en hundring. :-)

#DRESSCODE

  2011-11-15 / 18:50:41 / dresscode / 2 KOMMENTARER
Här är dagens outfit, check it out.



Nya kläder från topp till tå, jappjapp!

I LOL'D

  2011-11-14 / 21:31:09 / i lol'd / 0 KOMMENTARER
Har lagt till en ny kategori. I lol'd heter den. Den är till för dessa oseriösa & roliga stunder som borde bli ihågkommna. OPA!

TRUE STORY

  2011-11-14 / 17:24:28 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har precis sett denna videon. Jag har nästan inget att säga. Det är bara att titta på videon. Jag är långt ifrån att vara en beliber, & jag diggar inte heller hans musik, men jag vill inte döda honom. Who the hell skriver sånt till en människa man inte ens känner, har träffat eller pratat med. Faktiskt, så tycker jag är han är så jävla mysig som person. Jag har också skrivit mycket om honom, men jag ska sluta nu. Det är bara löjligt & onödigt.

PEOPLE, STOP HATING.


BE YOURSELF, FUCK WHAT OTHERS THINK

  2011-11-13 / 22:30:21 / foto / 0 KOMMENTARER


SURVIVAL

  2011-11-13 / 16:16:11 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Här är min farsdag-present till min skogsmulle till farsa. Han älskar attt vandra i skogen, så då gav jag honom ett överlevnadskit så att han inte går vilse eller nåt.
BTW, Grattis pappa!

[en hydrometer mäter luftfuktigheten]

 

[Allt som ligger utanför kan man stoppa in i själva "burken" eller vad man ska säga.]

MONKEYMAN

  2011-11-13 / 14:38:13 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Gissa vem som har huset för sig själv? Jo, Linda! Har gått runt & sjungit högt & falskt hela förmiddagen. Känner riktigt hatvibbarna från grannarna, hehe.
Jao, då var det söndag igen....vet inte om jag tycker om det eller inte faktiskt...

Fredag - :-D
Lördag - :-)
Söndag - :-/
Måndag - :-(




RED LIPS

  2011-11-12 / 16:53:03 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Köpte ett rött läppstift igår. Kostade bara 20 spänn på TGR, så why not tänkte jag. Med tanke på priset hade jag inte så höga förväntningar på kvalitèn, men eftersom jag inte riktigt vet om jag kommer att trivas i röda läppar så köpte jag hellre detta än ett L'oreal för över hundralappen t.ex. MEN, det var jättebra! Fin röd färg & hållbart. Jag har en känsla av att det faktiskt kommer att användas rätt flitigt.

(HÄR SKULLE VARA EN BILD SOM INTE VILL SOM JAG VILL. BLOGG.SE VERKAR HA NÅGOT EMOT JUST DEN BILDEN?! DEN VAR FOTAD MED SYSTEMISEN & ALLT....)

PYJAMASBYXORNA

  2011-11-12 / 16:47:28 / / 2 KOMMENTARER
Fick en fråga angende min übermysiga pyjamasbyxor:



Var köpte du dina "pyjamasbyxor" och how much kostade dem ?
Snygga var dem iallafall ;-)

Ps. När man kollar din blogg i safari så ser man inte typ vad det står eftersom dem boxarna med spotify listan står framför, får ibland lite smådamp då.. #%*%


Jag köpte dem på H&M för 150 riksdaler, & tack! :-)

Jag har märkt det också, men jag vet inte hur man fixar det! Jag får också damp på det....ofta...#%&$
Tips?!

LÖRDAG....[WOW, VILKEN PANGRUBRIK!]

  2011-11-12 / 13:35:18 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Godmorgon foks! Gårdagskvällen var bra, jättebra. Vi hade astrevligt & bara umgicks. Vart hemma vid tolv.
Idag ska jag göra lite saker som behövs, om man säger så. Måste fota nya bilder, noppa mina ögonbryn, fixa lite med designen & mina naglar ska vi inte ens prata om. Så det gör vi inte.
Ikväll vankas det gästbjudning. Hos oss då, med god mat & hela den biten. Vi hörs senare!

Hm, vad är det...tredje gången gillt jag postat denna bilden? Nu äre kris.



GISLÖVHÄNG

  2011-11-11 / 18:43:37 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Har varit i stan hela dagen & träffat josefin osv. Har även inhandlat en, möjligen två farsdag presenter. Nu blir my old man glad. Nu drar vi vidare mot gislöv för lite häng där, hemma hos Oliver. Chill. Vi hörs när jag kommit hem. Stay cool people.


IN A HAPPYLAND

  2011-11-11 / 07:48:38 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Ni kan inte ana vilken klädbrist jag har. Eller bara dålig fantasi. Jag har två hela garderober fyllda med kläder men jag kan icke komma på något att ta på mig. Så idag blev det....ja, samma som i måndags, haha. Jeans, cheapmonday tisha & min röda tubhalsduk. Men jag älskar ju min tisha så väldigt, hehehe. Jag har faktiskt gjort klart mina mål för denna veckan [YES!], så idag blir nog en chilldag. Efter skolan ska jag träffa josefin, som numera är neger. Den jäveln har varit i Afrika i två veckor, lyckost! Får se vad vi hittar på. Simma lungt.


ÖGONFRANSFÄRGING

  2011-11-10 / 22:51:44 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Har precis testat att färga mina ögonfransar. Inte ett dugg hände. Tog dock brunsvart efter som jag är en snäll unge & tänker på mamma [som också gjorde det], då hon inte vill ha kolsvart. Funderar på om jag ska testa med svart färg...i alla fall så ska jag sleepa nu, godnatt godingar!


[iphoneography, shitty kvalitè and a little svengelska]

RADIOAKTIV RÄKA

  2011-11-10 / 22:43:50 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Tja, tjena! Vet ni....en blandning av tja & tjena blir....tje. Det låter bra. Topnotch liksom.
Jag är helt hyper idag. Typ helt sne i hjärnan. Min skoldag har bestått av att vara anti-jennica....den stackarn har fått stå ut med mycket. Tur att hon got balls & ger igen. Annars är det inte kul. Sen i duschen råkade jag välta ner en rakhyvel så att skyddshöljet åkte av. Så stirrar jag på den & säger "du behöver inte överreagera". Who does that?
Dansen gick i alla fall bra. Jag börjar kunna stegen nu, & det flyter på. Det är riktigt roligt, & fet musik också. UNTZUNTZUNTZDUNKADUNKADUNKABOWCHICKAWOWWOW & så floooooow. Typ så.




NO SLEEPIN'

  2011-11-10 / 07:45:13 / lever livet / 0 KOMMENTARER
YES! Jag klarade att stiga upp i tid! Jag är egentligen mer av en snooze-människa. & för en gång skull njöt jag av min frukost. I vanliga fall är allt äckligt på morgonen.
Efter skolan åker jag hem till mormor & morfar & sedan är jag där tills min dans börjar. Kommer hem vid halv nio, så vi hörs då!

Viva la blöt puss




IF YOU SAY 'FOREVER' ONE MORE TIME, IMMA' PUCH YOU IN THE FACE

  2011-11-09 / 23:03:16 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Herregud...har sovit tre timmar sedan jag kom hem idag. Tre timmar. Vilket betyder att jag är som en duracellkanin på hasch nurå. Men skönt var det. Jag satt i sängen med datorn så...gled jag bara ner liksom. Nästa sak jag kommer ihåg är att min pappa kommer in & säger att jag får lägga mig ordentligt i sängen & sätta ner datorn. Då var klockan åtta, så när jag satte mig i sängen var den sex...& när jag vaknade var den nio.
Jahapp, nu har jag inget mer att dela med mig av, så vi får höras imorgon (bitti, om jag kommer ur sängen i tid)
Later gator.


MAROCCAN OIL

  2011-11-09 / 18:10:47 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Mamma har köpt hem en speciell olja till mitt hår, som gör håret lent, glansigt, mjukt & lättkammat. Maroccan oil heter det. Om ni har slitet hår så rekommenderar jag verkligen den! Kostar en del men den funkar verkligen. Vet inte var den finns at köpa, jag köpte min hos min frisör. Men man kan säkert köpa den på hemsidor eller något. Sök bara på maroccan oil, marockansk olja eller liknande. Luktar som en sommardag på Hawaii gör den också. Wonderful!

 


NEW IN

  2011-11-09 / 17:23:32 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER
Har införskaffat mig ett par pyjamas byxor, som jag faktiskt är i behov av. Rutiga då, haha. Extremt sköna är de också.

& tack Jennica för din kärleksfulla & extremt vänliga kommetar <3<3<3<333<33<3<3<33<3<3<<3


IT'S ON

  2011-11-07 / 18:59:21 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Skolan är igång igen & jag börjar komma in i de vanliga rutinerna. It sucks balls. Stiga upp. Äta. Fixa sig. Åka till skolan. Slita som ett djur. Äta dålig knappt ätbar skolmat. Åka hem. Äta. Plugga ännu mer. Äta. Duscha. Titta på tv. Lägga sig i sängen. Surfa (på internet då, heheh). Sova. That's it.
NU: Plugga yttepytte lite till & sedan checka AFV. Like a baws.

Åt pizza igår...fjasdkljhfskajdfhjqgqg. MUMSFILIBABA!


NU JÄVLAR

  2011-11-06 / 14:45:33 / lever livet / 2 KOMMENTARER
Min mamma tycker nog att jag äter förlite nyttiga saker, typ som frukt & grönsaker...Hon har nämligen köpt hem vitamintabletter som jag ska ta varje dag, haha. Det är väl bra att få i sig vitaminer. Har jag levt med att svälja tabletter var dag i två år så är det väl inga problem nu. Jag har haft hjärtproblem innan & tog medicin varje dag, men jag blev opererad förra året så nu är det bra igen, haha.

 

Rosa tabletter, how fancy.

SLEEPYSUNDAY

  2011-11-06 / 11:20:09 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Yepp, då var vi här. Sista lovdagen...eller helgdagen, samesame. Jag har precis vaknat upp till ett tomt hus & just nu sitter jag & sneglar på mina skolsaker som tycks växa för varje sekund. Jag får väl ta tag i det. Lika bra att få det gjort. Vi hörs senare (om jag överlever, håll tummarna)


LÖV IS IN THE AIR

  2011-11-05 / 13:43:29 / lever livet / 2 KOMMENTARER
Har precis varit ute & hjälpt pappa med att kratta löv. Ni kan inte ana vilken hög där blev. Typ 4 meter på alla håll (det var en cirkel). & allt detta fick vi ner i en normalstor soptunna. Vi är äkta kings, jag & min pappa. Inget snack om saken.

 

Fotad med iPhone 4 kamera, pretty impressive actually.

BYEBYE FACEBOOK?

  2011-11-05 / 00:58:50 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Ni som har Facebook har utan tvekat hört nyheten att en grupp hackare, "Anonymous", ska föra denna dag till historien genom att hacka Facebook....& en massa annnat som jag inte orkade läsa. Det var något om att sälja bilder, adresser & sånt till typ Egypten...Anyway, så säger jag en sak. WOHO, JAG FÅR MITT LIV TILLBAKA! Men självklart, om detta lyckas, tycker jag att vi ska ge Facebook en tyst minut.
*en minut senare*
TACK FACEBOOK, för att du låtit mig bli puffad av snubbar jag inte riktigt känner. För att du blixtsnabbt informerat mig varje gång när någon av mina kompisar köpt en Coca Cola på pressbyrån. För att du tagit en del av mitt liv (kan vara en nackdel också, not sure..) till att se vad alla sysslar med nuförtiden. & sist men inte minst, för att du låtit mig gilla en massa saker. Hejdå.

 

Dock kan vi alltid vi alltid vända oss till; http://ansiktsbok.se, check it out.




WORLDS GREATEST

  2011-11-05 / 00:38:21 / foto / 1 KOMMENTARER
Jag har fått bilderna nu, & här är dom! Jag måste verkligen rekommendera Amanda som fotograf. Om ni känner för att bil fotade, kontakta henne, you won't regret it!




































































*x antal bilder, 7 minuter & 34 sekunder senare* WOHO, alla är uppe! Amandish, stort tack till dig vännen!!

Foto & redigering: Amanda Olsson

PRINGLES

  2011-11-04 / 23:45:23 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Käkar pringles & ahlgrens bilar, klunkar coca & the tv is all mine.
Har jag någonsin berättat hur mycket jag älskar pringles? SÅHÄÄÄÄR MYCKET! GAAAHGAGAGAG! NOMNOMNOMNOM! Herregud...jag har för mycket fritid.....

 


I SMELL PHOTOSHOOT

  2011-11-04 / 21:14:59 / foto / 1 KOMMENTARER
Efter jag klippt mig smsade Amandish mig & frågade om jag ville vara "modell" till en av hennes fotoidèer. Det är väl inget man tackar nej till?! Hennes tanke var lite halvtuffa bilder som passade min stil, så jag drog på mig mina nya skinnbyxor (som passade perfekt till hennes idè) & min cheap monday tisha. Skitbra också att jag kom från fissan precis också. Det var verkligen skitkul & bilderna blev amazing. Ni kan inte ana så bra Amanda är på att fota, värsta pro, & det är en underdrift! Jag har inte fått bilderna än, men jag visar dem så fort jag kan!

Bilder från arkivet, från några av mina & Amandas photoshoots. Försök att inte skratta, haha..











Amanda, jag vet att du kommer hata mig för att ens överväga tanken att visa dessa bilderna, men vad gör man inte för sina läsare? *puppy-eyes*

 

Hihi :D


LITE KORTARE, MYCKET SNYGGARE

  2011-11-04 / 20:33:38 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Fan vad nöjd jag blev med mitt hår! Inte ofta jag blir det. Därför förtjänar min frisör en applåd denna underbara dag. *Applåd* Det känns mycket friskare nu, har inte längre den fula sjaskiga orange looken. Och utväxten var såndär gråaskig/blond/mörk färg som vissa svenska får. Bland annat jag. Jag behövde inte klippa så mycket som jag trodde heller, stort plus! Mitt "anti-plattång-program" har visst hjälpt. Ni får bild på det så fort jag kan!



Här ser ni "före-bilden". UWÄÄÄÄEAK (japp, det var min verision av ett kräk-ljud)

FRISSAN

  2011-11-04 / 11:29:44 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Vid tolv drar jag mig mot frissan för äntligen ska det slitna bort & jag ska få ljusa slingor! Talk 2 u later!

 


ROFLMFAO

  2011-11-03 / 23:37:55 / i lol'd / 0 KOMMENTARER
Sånt här gör min dag. No kidding, jag sitter helt ensam & gravar sönder när jag ser dessa bilderna.












Vet att man inte ser texterna så bra, men det fanns ju så många bilder, kunde inte välja. Men koncentrera er, det är värt det!

EN METER TAX

  2011-11-03 / 22:47:57 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Right now ligger jag i sängen & kramas med Maya (en meter tax. Alltså mormor & morfars hund. Maya då. Som är en tax.) Allt för att hålla värmen. Mina tår kommer trilla av om det fortsätter vara såhär, det är ju minusgrader där nere om fossingarna. Hon är för go hon.

THEY SEE ME FLYIN', THEY HATIN'


THINK OUTSIDE THE BOX

  2011-11-03 / 12:01:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Slänger in ett tidinställt. Just nu sitter jag förmodligen på bussen påväg till mormor & morfar, har lovat att hjälpa dem med lite i trädgården & sånt. Kommer hem igen om några timmar. Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi sen! Stay cool people.

NEW STUFF

  2011-11-03 / 00:55:07 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
I made it! Jag tog mig hem safe 'n' sound. Rotade fram en bild på mina nya byxor också. Dock är dessa från bubbleroom, men mina ser typ likadana ut. Äckligt sköna att ha på sig.


FOREVER ALONE IN MALMÖ

  2011-11-02 / 15:58:45 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Jennica har precis stuckit till sin pappas jobb & här är jag alldeles ensam i malmö tre bussar hemifrån. Men det fixar sig, Linda fixar allt. Har köpt ett par jeans/leggings/skintights...typ. Snygga var dem i alla fall, dödligt snygga. Visar när jag kommit hem. Later gator!


GOING UP

  2011-11-01 / 22:18:18 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Idag fick jag tresiffriga följare på instagram! 101 stycken. Kinda made my day.

Feel free 2 follow people!


TOLD YA

  2011-11-01 / 22:16:08 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Som jag sa igår så drog jag & Julia in till Malmö idag. & detta är ingen nyhet men...FAN VAD MÅNGA KICK-ASS SNYGGA KILLAR DÄR FINNS ALLTSÅ!! Orrh, blir ju helt distraherad vart man än går. Nästan så man halkar i dregelpölen. (det där lät väldigt äckligt, hehehhahaha)
Vart inne i OnePiece-butiken & prövade en massa också. Vill ha en till. Men den kostar 1500.

Den här vill jag ha. SMACK!


RSS 2.0