randomness

  2012-03-31 / 14:37:12 / lever livet / 0 KOMMENTARER


bad girls do it well

  2012-03-31 / 14:10:11 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER




Mina nya kläder. Egentligen var det två t-shirts som jag skulle köpa, men den ena var inte fin IRL. Dessutom trodde jag att tröjorna skulle vara mer "t-shirtiga" och inte så breda. Men jag köpte den med rymden ändå för den är ju så cool! Tröstade mig själv med att köpa ett par slitna, håliga jeans so jag velat ha ett tag. Nya favoriter!

todays

  2012-03-30 / 19:21:47 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Dagen i iphone-bilder. Drog till centrum med tjejerna efter skolan och firade att det är......*trumvirvel* ba-dum-dum-dum....LOV! Hallelujah! Detta har jag längtat efter kan ni tro. Är så skoltrött att hälften vore nog! Ni kan också se att jag gjort slingor i mitt hår, ljusa, och klippt mig lite. Och mina nyinköpta byxor, men mer om det sen!

var hälsade jordgubbar

  2012-03-30 / 19:09:59 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Åt årets första jordgubbe idag, himla gott! Nomnom.

wanties

  2012-03-28 / 22:59:30 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER


Har hittat mina dröm t-shirts och ska väg för att köpa dom imorgon. ÅH, vill ha dom nu! Sitter här och dreglar. Seriously. This is pure sickness.

Q/A

  2012-03-28 / 22:50:48 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Q: hej! jag har någon fråga bara, du går väl på någon sorts dans? :) vad för någon och var är det någonstans, är nämligen sugen på att börja! :)
tacksam för svar! :D


A: Tja! Det stämmer, jag går på streetdance på F.A.M.E Fitness i Trelleborg. Tycker det är grymt skoj och läraren är världens härligaste prick. Tveka inte, börja! Dock dansar jag sista gången för denna kursen nästa onsdag, men du är precis i tid för att anmäla dig till den nya streetdance-kursen som varar i åtta veckor, checka hemsidan!

Q: Hej! Jag har en blogg som är på "blogg.se" och jag ser att du har ändrat "webbläsaren" där längst upp ovanför där man skriver in Din blogg? Helt OK om du inte fattar, :(

A: Hej, förlåt, men jag förstår inte frågan, haha....menar du att jag bytat namn på min blogg?

Q: tjena, jag undrade bara var du har köpt dina jeans? :)

A: Tjenixen, dom är köpta på gina tricot för 500 hundingen :-)

Talawa longboards

  2012-03-27 / 19:25:23 / lever livet / 3 KOMMENTARER

Har fått några frågor om min longboard. Jo, så till att börja med är den från Talawa longboards och är köpt på teknikmagasinet. Jag fick ge 500 spänn för den. Om man köper en bräda i en sportaffär eller liknande får man vara beredd att betala mellan 1500 och 2000 ungefär, så min var ju ganska billig. Om man är nybörjare (som jag) eller helt enkelt inte fastnar för det så är det smart att köpa en som inte kostar skjortan liksom.
Tro det eller ej men man får väldigt mycket longboard för pengarna. Om jag får säga det själv så är den himla härlig att köra och inget skräp. Dock är den väldigt stabil, så det kan vara svårt att göra en slide (är inte riktigt haj på vad allt heter, men whatever). Man kanske bara behöver lossa truckarna lite, men jag har inte prövat (ännu, hehe). Atm försöker jag åka i någolunda snabb fart utan att känna mig som bambi på hal is typ. Men det är riktigt skoj och en härlig känsla, och jag lär mig något nytt varje gång!

ny asfalt och en longbord utgör en himla bra kombo

  2012-03-26 / 19:12:01 / lever livet / 2 KOMMENTARER

Såg idag när jag kom hem att det har varit några bygg-gubbar och lagt ny asfalt på en lång sträcka nära mitt hus idag. In genom dörren, greppar brädan och holy moly, vilken känsla. Gled fram som en fisk i vattnet. Dessutom sken solen sådär härligt också. Som om det inte kunde bli bättre så ska de lägga ännu mer asfalt som är en grusgång nu, precis utanför mitt hus! Typ. Det går bra nu kompis.
Vet att det ser ut som att jag åker i sningelfart, men står faktiskt still då fotona tagits, haha.

summer

  2012-03-25 / 15:44:27 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har inte varit så aktiv idag, men det är sol ute for gods sake! Ironiskt nog skulle man ställa om klockan till sommartid idag också. Jag steg upp vid nio, som egentligen var tio enligt sommartiden, och sedan dess har jag varit ute. Legat i en solstol på terassen i bara bikini med högtalaren bredvid mig. Hela kvarteret vet numera vad jag lyssnar på. Men kan ni tänka er att man kan ligga ute i bikini och sola, i mars månad! Så underbart härligt! Fick lite färg också, har linjer efter bikinibanden, haha. Åh, fler såna här dagar skulle sitta fint. Speciellt nu innan en ny skolvecka börjar. Härligaste dagen på länge.

refresh

  2012-03-24 / 15:40:09 / lever livet / 1 KOMMENTARER



Tyckte det var dags för en ny design, var trött på den andra. Körde på en enkel och stilren som inte är så komplicerad denna gången. Vit och fräsch!

sweet potatoe, that was awsome

  2012-03-24 / 11:53:53 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Himmel och pannkaka (haha, lol) vad bra film! Satt som fastklistrad två och en halv timme. Ni måste se den. Ni bara måste. Hade sett om den flera gånger ifall jag hade kunnat.
Träffade en massa kompisar på bussen också, aldrig fel! Kom hem rätt sent osvosv, men nu är jag här, hehe. Precis käkat frukost och duschat. Tråkigt väder, får bli en inomhus-dag...

everybody just have good time

  2012-03-23 / 15:41:03 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Just hemkommen och är sjukligt sugen på att dra ut med brädan. Men måste få i mig lite käk först. Helt underbart väder idag, njuter som en fisk i vattnet. Det är så härligt att kunna gå i tunna jackor och snygga solbrillor. Mår bra av sol, hehe. Nu väntar vi bara på sommaren!

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jo, jag ska på premiären av the hunger games! Jag och några polare ska dit ikväll, så jag kommer spendera min fredagskväll på biografen. Ska bli skojsigt. I smell popcorn, nomnom. Biopopcorn är världens bästa popcorn, utan tvekan.


busy brud

  2012-03-22 / 21:31:58 / lever livet / 0 KOMMENTARER

[Fint minne ifrån en av malmö-turerna. Bajs på skon, dagens höjdpunkt! Skämt å sido, haha. Och bildjäveln vill inte centrera sig...suck]

Hola amigos! Har varit en sväng i Malmö efter skolan. Skulle handla lite fina stuff för mina födelsedags-pengar. Gissa vad? Jag hittade inte ett dugg. Inte en endaste liten mojäng. Det enda jag spenderade idag var 10 kr och det var på en cheeseburgare (den var übergod btw). Jag som är så sugen på nya kläder. Hittade inget på junkyard heller som inte kostade skjortan...Crap.

instagram

  2012-03-21 / 17:16:32 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Åh, vad jag älskar den appen. Har fördrivit min tid med den på massvis med bil och bussturer och allmänt tråkiga stunder. Förstår bara inte hur alla dom som har flera tusen förljare bär sig åt. Naturligt vackra typ? Haha, nah, men skoj är det i alla fall. Om ni har svängarna förbi kan ni checka in min, heter så mycket som jonssonlinda.

oh, i want

  2012-03-21 / 14:14:00 / lever livet / 1 KOMMENTARER



Någon som vet var man kan få tag på en drömfångare? Är på jakt. Vill ha en! Tänk så fint att hänga på väggen. I värsta fall får jag vänta tills det är dags för alla dessa marknader och festivaler och köpa en i något av hokuspokus-stånden. Men om ni vet vart man kan köpa en, tell me ASAP!

minimarshmallows gör livet lättare

  2012-03-21 / 13:03:52 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Låt mig presentera min delikata frukost såhär på studiedagen. La ner min själ i den måltiden, och god blev den. Haha, lol.

Just nu sitter jag och samlar ork och energi för att skriva en idrotts-uppgidt som har deadline tills på fredag. Och lite franska ska också göras. Men det är i alla falla sol ute! Oh happy day! Ska lufta brädan idag också, och har dessutom en massa longboardåkning planerad till helgen. Göttmos.

Later gator!


takin' a ride

  2012-03-19 / 17:09:05 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har kommit hem från skolan, ätit cirkus sju mackor och två ballerina cookies (fyllda med choklad, hujhuj!), åkt lite longboard i solskenet och landat här. Försöker avgöra om jag behöver plugga eller ej, lutar åt nej. Känns skönt! Tänker ägna den kommande timmen åt att bläddra runt på weheartit, 9gag och kanske beställa lite kläder på junkyard. Om jag hittar något så att säga. Vill ha nytt och fräsht nu till våren!

tired as hell

  2012-03-19 / 17:01:06 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Fick en trötthets-attack igårkväll och kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag gick helt enkelt och la mig. Det var nog det bästa beslut jag tagit den senaste veckan, haha.

hej vår

  2012-03-18 / 17:50:07 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Herre vad skönt med vår! Har varit ute och rastat brädan lite och hjälpt pappa med trädgården. Tvättat av alla stenplattor på terassen osv. Synd att solen inte ville visa sig idag bara....
Har sett film den senaste timmen, och filat till mina naglar. Snart mat, nomnom!

yo this one's for the people

  2012-03-18 / 13:36:15 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Har precis kommit hem ifrån Oliver, har sovit där inatt med några polare. Åkt longboard, käkat grillat till middag, softat och haft det bra. Skulle egentligen kötta laserdome idag men det blev inte av för bussarna passar inte. Så nu har jag hela dagen framför mig. Ska tvätta av longboarden (redan smutsat ner han, hehe) och sen ska jag glida lite, vädert är helt okej ändå. Njuter av helgen!

Mac Miller

  2012-03-17 / 11:55:46 / musik ♫♪ / 1 KOMMENTARER


Donald Trump

Party on Fifth Ave.

Knock knock

Life ain't easy

vi skulle hålla hand tills skeletten blev till damm

  2012-03-16 / 23:10:31 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har haft myskväll med mamma idag. Käkade godis och checkade film. Mysigt värre! Imorgon ska jag stiga upp hyffsat tidigt. Ska köra hemifrån redan vid ett, och innan det ska jag hinna packa, gör mig i ordning och förhoppningsvis lattja lite med brädan. Mer om det imorgon!
Har precis landat i sängen och surfar runt lite på la internet. Funderar på att sova, haha. Är trött efter en lång skolvecka. Vi hörs imorgon fellas!


Tack Malin! Byxorna är ifrån new yorker och den stickade är ifrån veromoda :-) :-)

turn me up when you feel low

  2012-03-16 / 18:05:07 / freedom / 1 KOMMENTARER

Har invigit min nya longboard idag och herre vad härlig den är. Min broder ska hjälpa mig att justera den lite men annars känns det som att man flyger. Är fortfarande inte så haj på det, men jag lär mig något nytt varje gång.
Har varit helt okej skoldag idag. Cafèet sålde cupcakes och socker-kanelbulle-munkar. Kunde inte bestämma mig vilken jag skulle köpa, så jag tog en av varje, haha. Yep, that's pretty much min dag. Skola och longboarding. Gitt.

måste.se.nu

  2012-03-15 / 21:11:48 / lever livet / 2 KOMMENTARER


ÅHHHH, JAG VILL SE DEN NU. (dålig trailer, den enda man kunde dela, sök på youtube)

stonesurf

  2012-03-15 / 17:36:02 / lever livet / 0 KOMMENTARER

 

Här är min födelsedagspresent!  Pappa är på resa med jobbet och har tagit med sig kameran, så här står jag kvar med en sunkig iphone-kamera. Ni ser i alla fall vad det är. Fick även spotify premium som används flitigt. Är jättenöjd!!


Tightsen finns att köpa på H&M och kostar 130 riksdaler om jag har rätt för mig.

glider

  2012-03-14 / 22:37:07 / lever livet / 1 KOMMENTARER

[mina nya mys-tights, fotade snabbt som attan och hoppas bilden inte är för naked]

Glömde ju bort att jag skulle dansa idag, så har inte hunnit fota mina presenter. Dagsljuset och kameran kommer liksom i en kombo, funkar perfa tillsammans men var för sig suger dom (förutom dagsljus......eller nåt....ni hajar va?)
Imorgon, då kommer bilder! Så sant som att jag heter Linda. Men ni kan ana vad det är va?

funky

  2012-03-14 / 22:23:53 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER

Dålig iphone-bild på en outfit jag hade för cirkus två dagar sedan.


high on life

  2012-03-13 / 22:23:53 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Jag har haft en äckligt grym dag idag! Har fått mina presenter nu och jösses vad jag är nöjd! Lovar att jag visar er imorgon (jag ljög....). Ätit min favoritmat och knaprat godis hela kvällen. Mm, fan vilken bra känsla!


holy moly

  2012-03-13 / 20:39:22 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER
Q: Grattisgrattis! Kan du inte vara jätte snäll nu på din födelsedag och göra oss läsare en tjänst? Du har nog världens snyggaste stil utan tvekan. Både snyggt och så.. Kan du inte göra ett kollage och visa några kläder du är sugen på att köpa och så visar du var det kommer ifrån och hur mycket det kostar. Det kan vara något fint eller något du tycker om! Ha det nu så satans bra på din födelsedag, många kramar Lovisa

A: Tacktack! Självklart kan jag det, skoj att du gillar det!
Tack igen bruden, många kramar!



Thrasher sweatshirt 599:-

Fuck u 2 linne 299:-


Eivy linne 299:-

Shorts från runawaydreamz 1088:-


Converse ryggsäck 249:-


Eivy mössa 299:-

Örhängen 249:-

Vans skor 499:-

Longboard 2199:-


Som ni ser kommer det mesta ifrån junkyard, men det är ganska dyra kläder om jag får säga det själv. Kommer bli fattig om jag ska köpa alltihop. Är mest sugen på linnena, mössan och sweatshirten. Enjoy!


jag har världens bästa kompisar

  2012-03-13 / 16:32:14 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Blev överraskad idag med en massa presenter ifrån mina kompisar. Titta bara!

MASSVIS med godis och kakor och choklad och kondomer och tamponger och allt vad det var. Snacka om att jag blev glad. Sjöng för mig gjorde dom också. Åh, lyckad dag!

15 bast nurå

  2012-03-13 / 16:25:49 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Gick och la mig som 14-åring och vaknade upp som 15-åring. ♫ Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran Linda idag....♫
Firar dock inte mig förrän ikväll, mamma körde hemmifrån vid sex imorse. Är inte speciellt mottaglig av presenter och grattis-rop vid den tiden. Men frukost på sängen blev det i alla fall! Hallelujah!

that face

  2012-03-12 / 19:14:52 / i lol'd / 0 KOMMENTARER
Ni vet när man gungar på stolen, så kommer man ibland för långt bak. Detta hände mig idag, haha. Det var faktiskt rättså läskigt. Såg mitt liv passera i revy....som tur var fick jag tag i bordet precis innan det var för sent. Hade slått mitt huve ganska hårt annars. Fullständigt onödig info, men det var lite kul. Bara lite. Hajpo.

converse

  2012-03-12 / 19:01:07 / clothes before bro's / 0 KOMMENTARER

Efter att gått sönder mina älskade röda adidas skor har jag nu skaffat mig ett par converse. Som resten av Sverige så köpte jag vita. Den låga varianten. Med dom går jag runt som om jag äger gatorna.

Q/A

  2012-03-11 / 18:57:46 / Q/A / 0 KOMMENTARER

Jag fick en fråga om i vilket program jag redigerar mina bilder. Jo, jag använder Photoshop cs5, vilket jag även tycker är grymt. Utan tvekan det bästa redigeringsprogrammet. Ibland använder jag också picnik (när jag vill ha stjärnor) och photoscape (när jag gör bildspel).
Just den vilden du frågade om har jag faktiskt redigerat i mobilen, trasphotos hette nog appen.

nya smycken

  2012-03-11 / 12:26:34 / lever livet / 0 KOMMENTARER

 

Hey y'all! Mina nya navelsmycken som jag fick, fina va? Den första är en vit boll täckt med diamanter, och den andra är en silverdelfin som hoppar runt en turkos diamant. Och ja, nu har jag officielt bytt ut mitt läksmycke. Det är helt läkt nu, trots att det inte gått tre månader.

mormor <3

  2012-03-11 / 10:48:29 / lever livet / 1 KOMMENTARER



Yep, idag fyller mormor år. Och mamma om nån vecka. Många kalas denna månaden! I alla fall var det trevligt igår. Fick en massa cash, choklad så det räcker för ett år (nah, snarare tre dagar) och två navelpiercingar.
Om cirkus två timmar åker vi in och firar mormor också, men först ska jag fixa lite.

kalajs

  2012-03-10 / 17:44:45 / lever livet / 1 KOMMENTARER

[Ahh, rainbows!]

Ikväll blir det kalas för för mig, vilket betyder hela släkten på beskök + inte mindre än 3 tårtor + 2½ maffiga smörgåstårtor + godis. Jag kommer somna som en stor rund boll ikväll.
Åh, och tack för pepp-kommentaren!

WTF (where's the food?)

  2012-03-09 / 20:24:17 / i lol'd / 0 KOMMENTARER



Åkte med mamma till maxi och storhandlade idag. HERREGUD VAD VÅRAT KYLSKÅP ÄR FULLT MED MUMISGA GODBITAR NU. Vi har numera mina favoritbröd, mitt favoritsmör, ballerina kladdkaka-kakor, oreo, massa kyckling, mina favoritchips, mitt favoritgodis, nya hudvårds-produkter, mina favoritpålägg, massa goda drickor, massa god frukt osv. Jag ska kanske göra detta till en vana. Att se att kylskåpet är fullt när mamma handlat får mig nästan att fälla några glädjetårar, lycka! Nomnomnomnom.

random

  2012-03-09 / 20:06:25 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Hej på er. Har kommit hem, äntligen (okej, för typ tre timmar sedan). Varit i skolan idag, vi hade någon tema-dag. Blev indelade i grupper och fick göra små tittskåp med olika uppfinningar. Inte världens roligaste skoldag precis, vi får inte ens betyg på det. Nehe. Dock slutade vi ett och jag och några tjejkompisar hann med en runda i stan. Köpte ett par tights som är lite...annorlunda. Ska bara ha dom här hemma. Åkte hem med mamma efter det. Så, här var min dag so far. Hoppas ni haft det bra idag!

stop at nothing

  2012-03-08 / 17:30:10 / deeptalk / 0 KOMMENTARER

Någon som hade frågat om videon jag la upp tidigare. Jo, det handlar alltså om en brottsling som heter Joseph Kony. För att göra en lång historia kort, han kidnappar barn och gör flickorna till sexslavar och ger pojkarna vapen. Sedan tvingar han dom att döda sina egna föräldrar och massa annat hemskt. Hela denna grejen handlar då om att stoppa honom. Eller rättare sagt att få the white house och Co. att se att vi bryr oss och att vi måste hitta och fånga kony. Lättaste sättet att förstå, se filmen.
Har dessutom tittat runt på hemsidan, www.kony2012.com, och jag funderar på att köpa ett sånt armband. Om mina föräldrar går med på att hjälpa mig beställa det, höhö. Vill hjälpa till så gott jag kan.

feeling so fly like a cheesestick

  2012-03-08 / 09:03:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Gissa vem som har studiedag idag. Jo, jag för sjutton. Hej sovmorgon! Hej chillmode! Haha, vem lurar jag. Jag har matte och engelska att ta tag i. Men nog ska jag få tid över till lite tv-tittande, hur lång tid kan plugget ta egentligen?! Hurrdurr.

Q/A

  2012-03-08 / 00:03:27 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Q: I totally agree. Varje gång jag blir arg börjar jag böla. Men kuuul. Går i gymnasiet och bölar så fort man blir arg. Haha, okej kanske inte varje gång. Men jag blir så arg så jag inte vet var jag ska ta vägen och då slutar det med lite saltvatten på kinderna. Önskar jag var en av dem som aldrig gråter nästan. Nu tror väl de flesta att jag har låg smärtröskel och allt det dära. Vill också tacka för en jädrans grym blogg. Vad fina dina tänder är förresten.

A: I feel ya! Gråter aldrig till filmer eller något annat. Mina tårar ska vara tvistade och komma när jag är arg. Bra jobbat där!
Tack själv, vad glad jag blir!

KONY 2012

  2012-03-07 / 23:59:39 / deeptalk / 1 KOMMENTARER


Det minsta du kan göra är att ägna 30 minuter av ditt liv till att se den, du kommer inte ångra dig. Kony 2012, bring him down.

not som lame to-do-list #5

  2012-03-06 / 18:41:15 / not some lame to-do-list / 2 KOMMENTARER


Jag gråter när jag blir arg. Mina tårkanaler verkar ha någon sorts direkt-kontakt med mitt humör. Sjukligt pinsmat när det händer, haha!

Jag pratar mycket engelska i min vardag. Dels för att det är skojsigt och dels för att engelska är way better än svenska.

Jag har alltid velat ha en chinchila. Gussigt.

Jag går alltid i idè om vintrarna typ. Det är så kallt och kyligt. Är en sommarbrud, vill vara utomhus!

Jag har mycket fräsiga kläder i min garderob som jag vill använda i skolan men vågar inte. Tex min keps, mina knästrumpor, hängsle-jeans-shorts (dom har jag använt typ två gånger!), en massa mössor, ni vet såna nerd-glasses (tycker dom kan vara riktigt fräcka om man matchar dom rätt. Inte så som varenda fjortisbrud använder dom) osvosv. I'm a coward.

Får ångest varje gång jag spenderar pengar, är en liten sparare. Men samtidigt är det skitkul att få jeans och tishor och kepsar och väskor och longboards och massa andra roliga saker jag inte behöver.

Jag älskar att lukta på folk om dom har god parfym...haha! Sniffsniff.

Tycker det är jätteskoj att köpa kläder och pimpa dom. Man får egna unika klädesplagg som ingen annan har. Som min jeansväst tex (fast där har jag bara klippt av ärmarna, inget märkvärdigt)



har retaderad huudvärk nonstop

  2012-03-06 / 17:41:05 / lever livet / 0 KOMMENTARER

[just......don't ask]

Drog hem från skolan vid 11 idag. Har haft huvevärk i tre dagar nu....Var tom sjukanmäld imorse men sedan kom jag på att vi hade musikredovisning så jag drog på mig myskläderna och satte håret i en slarvig tofs och begav mig. Fancy! Haha, om ni ville veta så gick min redovisning bra, fick ett B! Om vi skulle hadt det gamla, bra systemet så hade jag fått MVG, så känn mitt hat nya betygsystemet. Feel it.
I alla fall har jag hunnit med en powernap (nä, ingen powerwalk, utan powernap, dvs att jag sov) och dessutom har jag gjort halva steg 21 i matte. Jag ska nog kunna ta mig igenom denna veckan också!

Q/A

  2012-03-05 / 20:24:42 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Q: Hörredu hud-vårds-gurun skulle du kunna berätta för mig hur jag ska tämja mina ögonbryn?, de vägrar lyssna på mig!

A: Hej Tilda! Först och främst innan man börjar med pincetten så måste man tänka ut vad man vill ha för form. Svan-vingar, bågar, tjocka, tunna, tjockare längst in som smalnar av osv. Jag har läst en massa i olika tidningar och böcker att man kan köpa färdigklippta ögonbrynsformer i papper som man kan klistra fast på ögonbrynet. Sedan plockar man runtom, alltså de strån som syns. Om jag får säga mitt tycker jag detta verkar vara oerhört klyddigt och som gjort för ett vredesutbrott som leder till att man blir pissed off och skiter i dom där jävla ögonbrynen. Så, mitt tips är att ta en ögonbrynspenna och måla formen som man vill ha på sina ögonbryn, och sedan helt enkelt plocka utanför linjen. Eller om man vill så kan man bara improvisera och köra lite hur man vill. Detta kan man göra första gången och sedan gångerna efter så har man formen och behöver bara ta det som växer ut. Hoppas det går bra med dina ögonbryn!

heads up

  2012-03-04 / 20:43:57 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Tänkte ge ett litet make-up-tips.....eller något. Mitt tips är att gå till en butik som är bra på smink (exempelvis kicks för er trelleborgare) och fråga om hjälp! Innan hittade jag aldrig någon foundation som passade min hud, utan den blev alltid för mörk/ljus/orange osvosv. Men jag took a shot och masade mig in på kicks för hjälp. Numera har jag en foundation som passar mig perfekt och jag ser inte alls sminkad ut i den. Dessutom är jag fullproppad med en massa tips så från och med nu kan ni kalla mig hud-vårds-gurun.

är inte på topp idag

  2012-03-04 / 13:46:24 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Mår inte så bra idag. Har sprängande huvudvärk och är helt slut i batterierna, vilket resulterat i att jag legat i sängen och soffan hela dagen. Har tagit två panodil men de verkar inte vilja hjälpa. Vi hörs kanske senare....

hakuna matata

  2012-03-03 / 17:12:35 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Hey fellas, här är en bild på mina gaddar, enjoy.

snabbis

  2012-03-03 / 10:26:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Postar ett tidsinställt. Sitter förmodligen på bussen nu, men egentligen, just nu IRL liksom, sitter jag i sängen....och postade det förra inlägget för typ 17 sekunder sedan. Ska inte till stan en snabbis med Amanda och köpa lite nytt smink och ett par solbrillor är det tänkt. Ska ha såna där pilotsolglasögon i bruna (because black ones are too mainstream). Nä skoja, om något är mainstream så är det ju själva pilotbrillorna i alla olika färger. Ser typ 354550545 persone ha dom varje dag en varm sommardag. Men jag tycker dom är enkla och inte "wouw, i got some houmongous brillz in ma face! You see 'em!?" if you get what i mean? Har ju mina gamla goa stekarbrillor också. In case of emergency typ.
OCH så ska vi fota lite också! Jag har inte glömt att jag ska visa mina bissingar igen.

tell me what you want

  2012-03-02 / 23:13:29 / lever livet / 0 KOMMENTARER

För stunden har jag inget annat att dela med mig av, så jag tänkte att jag kan visa vad jag önskar mig på min födelsedag. So here it is. Inte mycket, men behöver inget annat right now. Är lite osäker på longboarden, får se hur jag gör. Stay tuned foks.


hej du soliga sol

  2012-03-02 / 15:34:52 / lever livet / 0 KOMMENTARER

ÅH, ÄLSKA VÄDRET. Älskar sol. Älskar värme. Älskar fredagar. Har nyss kommit hem, slutade ett idag. Lyssnar på musik och filosoferar. Vi ska ha taco (nomnomnom) till middag idag, och sedan väntar två gröna rör fyllda med gudagåvor i form av chips. Snackar om pringles (ännu mer nomnom) såklart.

newsflash

  2012-03-01 / 23:24:26 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Det är bara en timme kvar på denna dagen (första mars) men tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg eftersom jag faktiskt fyller femton bast om 12 dagar (alltså den trettonde). Jag vet inte varför, men att fylla år är inte lika skoj längre. Längtar inte precis sådär övermycket. Har typ försvunnit de senaste åren. Kom på att jag snart fyllde år för tre dagar sen ungefär, hade inte ägnat det en tanke innan. Fast nu när jag tänker på det ska det ju bli ganska härligt att få presenter och tårta osvosv. Mums!
Diggar egentligen inte rosa, men tänkte matcha med samma färg på texten och dåvarande favvis-klänningen.....cute huh?

yep, it's thursday

  2012-03-01 / 18:23:29 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Kom hem till ett nystädat rum och god middag. Har i stort sett gjort klart mina skolmål för veckan så idag ska jag bara chilla. Checka lite big brother tror jag. Är inget jätte-fan att det men kul att titta på när man inte har något bättre för sig.
Simma lugnt!

RSS 2.0