STATUS:

  2011-10-31 / 23:30:21 / lever livet / 0 KOMMENTARER
My old man fyller år imorgon, hela 46 bast blir han. Tyvärr kilar han iväg till jobb runt sjutiden (på morgonen), så jag får sätta typ 5 alarm för att komma upp & gratta honom.
Senare sticker jag in till Trellehulla & träffar Julia, mycket möjligt att vi drar in till Malmö också.

JUST NU: Precis bäddat ner mig, funderar på en tredje film gillt för idag. Redan bockat av Easy a & She's the man. Det lutar åt Bad teacher eller Friends with benefits.
BTW, Easy a är riktigt bra. Man får sig en tankeställare & utan att låta för poetisk eller helt ute & cyklar, tror jag att många kan relatera till bruden i filmen. Fast utan det överhoriga ryktet. Typ. Vi hörs imorgon foks!

Zup?


I'LL SEE YOU IN HELL

  2011-10-31 / 13:31:07 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Tja. Frusen & varm på samma gång är jag, ligger här i min säng som en död fisk kan man säga. Trotsade dimman & fukten precis & tog en LÅNG runda med longboarden. Den heter ju longboard så. Stannade ett tag & tränade lite på min dans också, där ingen kunde se mig, haha. Idag har jag inga direkta planer, känns som att alla är sura på mig. No idea why. Nu ska jag gå & tröstäta (no not really, just eat) & glo film. Smell ya later.


#LONGBOARDING

  2011-10-30 / 23:54:23 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Dammade av longboarden & tog en tur innan idag. Vilken känsla! You gotta love it. Funderar på att stiga upp runt sju/åtta imorgon & ta en lång runda, men känns som att den planen kommer att gå åt skogen, i bästa fall flyttas upp några timmar.

#$@¤!

  2011-10-30 / 17:08:58 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Haha, hittade en bild på mig när jag hade lugg. När kan det ha varit, ett år sedan kanske? Helvete vad annorlunda jag ser ut...

kommer att ångra mig grovt att jag la ut denna, men vad gör man inte för er kära bloggläsare?


TICK-TOCK-CLOCK

  2011-10-30 / 09:59:45 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Jag är ganska säker på att klockan är tio. Eller elva. Man skulle ju ställa bak klockan en timme inatt, men min hightech-telefon har gjort det av sig själv. Helst av allt skulle jag vilja vänta att ställa om min tills skolan börjar. Så ligger man så riktigt skönt i sängen under ett varmt täcke. Sen ringer den där jävla väckarklockan & förstör stunden totalt, men då kan man bara vrida tillbaka den en timme and get back to sleep! Hur underbart vore inte det?!

FILM-MARATHON

  2011-10-29 / 13:01:16 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Yepp, det är mina planer för dagen. Om en stund kommer Amanda hit & vi ska se en massa.......STAR WARS FILMER! Ja, du hörde rätt. Jag har växt upp med dom filmerna and I ain't gonna stop now. Vi hörs senare!

Visst är vi lika?


LET'S GET NAKED

  2011-10-28 / 17:32:07 / lever livet / 0 KOMMENTARER


JAAAAA! Äntligen höstlov! Passar perfekt just nu. Dagen i all ära ska jag inte göra ett dugg idag. Inte ett piss. Glo på film eller nåt i den stilen. Så jävla skönt ibland. En fredagskväll som går åt skogen, men i don't mind, för jag har en hel überhärlig vecka som är fullspäckad med en massa trevligheter framför mig. WOHO!

NEW IN

  2011-10-28 / 16:47:32 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER
Här är dom! Mina nya saker, at last!

Hej älskling.

Jag gjorde som resten av sverige & köpte mig en röd tubhalsduk...

Den är INTE rosa, den är korallfärgad. Mycket finare IRL.

En till earcuff, mycket finare än den andra, true story.


Så, där har vi dom. Nu ska jag käka middag then i'll be back! Stay Tuned!


ALMOST THERE

  2011-10-26 / 23:01:09 / lever livet / 2 KOMMENTARER

Sötnosar!!


Ni har kanske sett att jag fixat lite med designen. Numera är inläggen bredare så jag kan ha större bilder, jag har två menyer & så har jag pimpat kommentarssidan lite. Det enda som saknas nu är ett litet mellanrum mellan texten i menyn & kanten på menyn (den till vänster). Trixar fortfarande med det.
Förövrigt har jag köpt en ny earcuff som jag fotar imorgon & så visar jag allt det nya samtidigt, kapisch?

JAG PALLAR TRYCKET

  2011-10-26 / 22:49:09 / lever livet / 1 KOMMENTARER

JAAAAPP, här ser ni. Suprise! Har töjt mitt öra lite. Tänker dock inte göra det större, vill inte ha nåt sånt hål, utan tyckte örhänget var fint. Tycker om att kameran fokuserade på mina små hår där, påminner om en apa. Så, det var överraskningen, be right back med litt annat.


BUSSJÄVEL

  2011-10-26 / 18:56:12 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Sitter & lyssnar på busschauffören som svär hela tiden. Helt okej underhållning en busstur som denna. Har nog på ett ungefär missat 4 bussar sammanlagt idag. Känner ni mitt hat skånetrafiken?! Förseningar hit & förseningar dit...BLÄ! Har i alla fall lite nyheter som ni får se när jag kommit hem, ni kan inte ana vad jag gjort!


GIVE IT A BREAK

  2011-10-25 / 19:48:14 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Ska ta tag i designen till helgen & finputsa den lite. Menyn behöver fixas till då texten ligger precis i kanten, & ja, hela menyn är faktiskt ganska failad, haha. Det här med koder & design är rena kinesiskan så jag är inte så bra på det, hehe. Så bara lite till, sen är det helt done. *Gilla*

I'M NOT EVEN SUPPOSED TO BE HERE

  2011-10-25 / 18:52:39 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Är det bara jag eller klyddar blogg.se varenda jävla gång man ska posta ett inlägg? VARENDA GÅNG! Har kämpat nu i en timme med ett endaste litet inlägg, för jag har inte ork till att gå & hämta sladden två meter bort. Känns som att jag får göra det snart, har ju alla bilder på iPhonen. Som jag förresten funderar på att slänga in i väggen för att det inte funkar (för att sedan ångra mig tvärt, springa & plocka upp den numera spruckna iphonen & överrösa den med pussar).
Annars är jag...glad idag, haha, som vanligt är det väl. Känns som att det enda jag gör är att klaga nuförtiden, men jag kan vara glad också! Just so you know, så är mitt finger fortfarande handikappat & mina långa naglar är long gone! Nu ska jag fortsätta kämpa med mitt inlägg, & ta tag i lite plugg. Vi hörs senare!

Let's go arab!


COUNTDOWN

  2011-10-24 / 19:41:53 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Vet ni vad? DET ÄR EXAKT TVÅ MÅNADER TILLS JULAFTON IDAG! Bara två månader! Åh, jag älskar julen bigtime. Tänkte bara hoppa in & tjoa så att ni vet det, höhö.

 

 


GE MIG ETT PLÅSTER

  2011-10-24 / 17:25:11 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Det enda jag har gjort idag är att skada mig själv. Ofrivilligt då. Först råkade jag hugga mig själv med en nyckel i handen, så det började blöda. Sedan körde jag in en nagel UNDER en annan & de flesta vet nog hur ont det gör. Det gör fortfarande ont nu x antal timmar senare & mitt finger är handikappat. Starkt jobbat där Linda!

 


I'M SEXY AND I KNOW IT

  2011-10-23 / 20:46:08 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Kom hem för typ en timme sedan, & nu sitter jag är i min säng & myser. Det är för mörkt att fota nu, men det första jag gör imorgon kommer vara att fota dem. Efter jag ätit då. Mat är viktigare.

Tog denna mest för att jag liknar ett litet barn & att ni kommer att bli tvugna att vända erat huve för att se den från rätt vinkel. 1-0 till Linda, score!


@JENNICAS

  2011-10-22 / 22:47:43 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Har haft en riktigt bra dag i Malmö & jag har fått med mig några nya favoriter med mig hem. You'll see tomorrow. Känner inte riktigt för att skriva mer eftersom jag precis upptäckte att jennicas fågel skitit ner hennes tangentbord, så nu ska jag gå & tvätta mina händer. Flera gånger.
Btw, det är bara på mobilen som menyn inte syns, have no idea why, men som sagt är firefox bäst att läsa den i.
Ha en forsatt trevlig lördsgskväll så hörs vi imorgon homies!

VI KOMMER STORMA ER

  2011-10-22 / 10:58:14 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Drar in på shoppingrunda med Jennica, synd bara att det ska vara så god damn kallt. Jag stannar över natten hos henne, men jag kommer uppdatera ändå. Funderar på om jag ska ta min pälsmössa, haha. Rätt awkward men ni anar inte hur skön den är!

some serious swag


HERE'S THE 4-1-1

  2011-10-21 / 22:39:08 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Allright, kortfattat så har niorna varit borta från skolan denna veckan, faktiskt varit rätt skönt. Mer mat åt oss! Jag tänkte visa jag hållt på med i bilder, typ.

Kunskapskolan hettar till det med party, & DJ Andreas, HAHAHAH.

 

Jag har krängt två paket toffife

 

ÄKTA cameltoe fångad på bild

 

Snart min hoppas jag

 

För mycket fritid i skolan

 

Jag & Julia chillade runt i OnePiece i skolan, & försöker vårt bästa att se ut som nunnor/pingviner.

 

Världens godaste klubba & övrehäng

 

Jag hyvlade av x antal cm hud från mitt ben med rakhyveln. Resultatet blev att jag kommer att få ett mega-ärr & det såg ut som att någon hade knivmördats i min dusch, hehe.

 

Jag skapar konstverk på sms. Man kan ha otroligt kul med emoij på iPhone!

 

Nytt skal, direktimporterat ifrån Hongkong, haha! Jag gillar't!

 

Ett till skal, Svampbob! Numera matchar hela jag.

NU: Film med en fin vän & en massa onyttigheter med destination Lindas mage. Gitt!


NO°1 ALL OVER AGAIN

  2011-10-21 / 21:46:15 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Here we go! Första inlägget...hm...vänta lite, måste suga in känslan.........okej, jag är tillbaka. Hände inte så värst mycket...i alla fall kommer jag att fortsätta precis som vanligt, & jag hoppas att alla mina läsare följer med mig hit. Till min crib, haha. Allt är inte färdigt med designen, måste finslipas lite, men you won't notice. BRB med en massa som hänt när jag var borta!


RSS 2.0