all natural

  2012-02-29 / 22:17:58 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Körde på naturellt, ofixad och svalligt hår idag. Ångrade mig rätt kvickt. Om man ränkar ihop hur många gånger jag tagit handen i håret och svängt det hit och dit så skulle det bli en rätt hög siffra. Typ varannan minut. Jag gillar inte mitt naturliga hår, det har ingen frisyr. Men när jag plattar det så ser det jätte-slitet ut. Inte heller fint. Dessutom vill jag att det ska bli längre och friskare, vilket jag det inte blir om jag fortsätter bränna sönder det. Ett vanligt problem hos många tjejer skulle jag tro. Houston we have a problem.

powaaaah

  2012-02-29 / 22:06:36 / musik ♫♪ / 0 KOMMENTARER

Måste tipsa om tre härliga soundtracks från olika filmer. Se till att ha hög volym och mucho bas för bästa resultat, hehe. Nu när vi ändå pratar om det, så kan jag berätta att både Avatar och Transformers (alla tre, fast den senaste är bäst) står way up high på min filmlista. Watch 'em. I did.

(Klicka på länkarna nedan för att komma till soundtracksen. Do it. Now.)

Från filmen "Avatar"

Från filmen "Transformers"

Från filmen "Pirates of the caribbean"

steg för steg

  2012-02-28 / 22:33:25 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Har fått en fråga om hur man gör min header. Ni vet att den är typ som en stjärnexplosion typ, lite rymd-känsla. Här visar jag steg för steg hur man gör!

 

 







Kommer inte ihåg om jag har "overlay" eller "hardlight" i just headern, men ta det ni känner för. När det gäller de andra filterna brukar "screen" funka bra. Pröva er fram. När ni valt så klickar ni på apply, sedan sparar ni under fliken "save and share", välj 10 för högsta kvalitè. Lycka till!

i've had like, the worst day(s)

  2012-02-28 / 18:48:29 / deeptalk / 0 KOMMENTARER

Hej på er. Hoppas erat humör är bättre än mitt. Har haft två pretty bad days. Är skoltrött och stressad, allt på samma gång. Vet inte vart jag har mig själv riktigt. En liten kris kan man nog kalla det. Har haft ett långt snack med min mentor (i skolan) så det känns lite bättre nu. Än ger jag inte upp hoppet!
Förövrigt så ska vi ha min favoritmat till middag idag. Åh, älskade kyckling. Har pluggat sedan jag kom hem, och jag är inte säker men jag tror att jag slumrade till lite. För trött som in i bänken är jag också. Jag hoppas att ni alla antecknar vid det här laget...

iphoneis

  2012-02-27 / 22:56:34 / Q/A / 1 KOMMENTARER

Fick en fråga ifall jag kunde visa mina appar som jag anväder. Klart jag kan det! Har satt ihop en liten bildkedja där jag visar mapp för mapp. Kvalitèn är inte på topp, men ni ser va? Tjohej.


i egen hög person

  2012-02-26 / 17:20:39 / lever livet / 1 KOMMENTARER


Har minsann friserat mitt marsvin idag, ni kan tro han blev stilig den lille krabaten! Och här är han också, i egen hög person.

sunday bloody sunday

  2012-02-26 / 13:57:03 / lever livet / 3 KOMMENTARER

Mina känslor för denna dagen kan mitt långfinger förklara utmärkt. Jag har ingen lust överhuvudtaget att gå tillbaka till skolan. Why God, why? Just nu vill jag bara äta glass, kakor, godis, pringles, nutella och sockervadd. Allt på samma gång. Höhö.

got our friends

  2012-02-25 / 13:15:52 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Om några timmar drar jag in till stan för att möta upp några tjej-polare. Vi ska gå och bowla och sedan äta på Harmony (yummi!). Känns som att kvällen kommer bli ball! Har inte träffat några av dom på jättelänge så vi ska catcha up lite.
Funderar på om jag ska ta med kameran........kanske....får se.....

i love the smell of new clothes in the morning

  2012-02-25 / 13:04:10 / clothes before bro's / 2 KOMMENTARER

 


[använd och skrynklig, heheheh....]

Sådär, mina nyinförskaffade grejer. Behövdes verkligen, kändes som att jag inte hade någonting alls att ta på mig, hoho. As usual dårå.


farmor <3

  2012-02-25 / 00:09:51 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Har inte hunnit uppdatera ett dugg idag. Men har iallafall varit hemma hos världens bästa farmor på kalas, hon fyller nämligen år. Grattis farmor!
Hade på mig min nya skjorta (som jag bl.a. visar imorgon) och lite nya smycken (som jag också kommer visa).
Hade tänkt fota lite idag så ni får en bättre bild av hur jag ser ut utan rälsen i flabben. Men min pappa hade snott kameran och stuckit iväg med mamma så det hann bli för mörkt............................(känner ni av min bitterhet i punkterna?!) Jag som hade planerat och allt!
För övrigt har jag återfunnit mina borttappade nycklar......hemma hos amanda. Varit försvunna hela veckan. Har saknat dom.....hade ju en svampbob-figur ifrån Fillippinerna i den knipan!
Imorgon är det en massa skojsigheter planerat med några vänner jag inte träffat på ett tag, berättar mer tomorrow!

sönderstressad

  2012-02-24 / 12:50:13 / deeptalk / 0 KOMMENTARER




Känner mig otroligt stressad med skolan. Inte ens på lovet kan man slappna av. Det är det jag saknar med kommunal skola, man fick läxor, gjorde dom och sedan var man klar. Jag är inte "klar" förrän jag har gjort alla 35 steg i varje ämne, and it sucks. Dom säger ju att 8:an är den svåraste årskursen, att allting blir svårare, man att det skulle bli såhär kunde jag inte tänka mig. Ibland kan kunskapsskolan fara åt pipsvängen. Nu ska jag gå och tröstäta. Hejdå.

dance like nobody's watching

  2012-02-22 / 18:47:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Trots att det är lov så är det inget uppehåll på dansen, och det hurrar vi för!
Att få dansa är veckans höjdpukt för mig, det är så himla roligt och skönt och underbart! Jag älskar't. Dansgolvet är min fristad, det är där jag kan släppa ut alla känslor.
Drar på mig dansskorna än en gång, så hörs vi senare!

göttmos

  2012-02-22 / 15:16:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Har ni någongång testat att äta popcorn, chips och mashmallows at the same time? Inte? I så fall har ni inte levt. Det är gott så in i bänken! För bästa resultat, använd OLW's sourcream 'n' onion istället för vanliga saltade. Och jag kan inte bestämma mig ifall det är godast med eller utan mashmallows.....men det kan lätt göra din myskväll topnotch (i can't belive that i just said "topnotch").
Try it, or imma punch you in the face.

a smile is the best makeup a girl can wear

  2012-02-22 / 11:37:24 / lever livet / 5 KOMMENTARER


Här är mina tänder! Ni ska få bättre bilder, men jag har bråttom, vi hörs!

get your game on

  2012-02-21 / 22:09:33 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Gissa vem som kan slicka på alla sina tänder!? JO, JAG! Sitter här och njuter av att inte ha någon tandställning som är i vägen eller gör ont. Är jättenöjd med mina tänder! Försöker vänja mig vid att le utan att skämmas. Lovar att visa er imorgon, ljuset är inte på topp här just nu.
Hann med lite shopping med mamma innan också, visar det senare i veckan.
Tänkte bara varna er för dålig update de kommande dagarna, ska sova hos mina kusiner, så då kommer inte bloggen vara prio 1 precis. Förbereder dock några tidsinställda!

Gud vad intressant inlägg...

lick ALL the teeth

  2012-02-21 / 13:18:57 / lever livet / 1 KOMMENTARER


Om cirkus 20 minuter drar jag in till staden och vad jag ska göra vet ni redan! Latero!

bodyart

  2012-02-21 / 09:35:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER

[ph:weheartit]


När jag blir äldre ska jag utan tvekan skaffa några tatueringar. Sjukligt snyggt! Tycker det är fint med små tatueringar.
Jag vill ha en bakom örat. En text där det står antingen "HAKUNA MATATA" eller "I AM MUSIC". Sedan kanske något på händerna, handleden, fingrarna eller ankeln. Kanske en fjäder eller nåt. Ni kommer ihåg den bilden där jag målat en mustach på mitt finger? En sån i tatuering har jag tänkt på, men är rädd att det förmodligen är kul i typ två månader.
Vill bara ha tatueringar med svart bläck i alla fall, och något som innehåller "hakuna matata".

god must love me today

  2012-02-20 / 18:09:39 / lever livet / 0 KOMMENTARER
ÅH, vet ni vad jag just fick reda på?! Gissa? Come on guys!
Nah, jk. Ni behöver inte gissa, för jag kan skrika det om så behövs. Min tid hos tandläkaren har blivit flyttad till imorgon istället för på onsdag! Var något om en sjukskrivning eller liknande. YIPPIE! Så vid denna tiden imorgon kommer jag sitta här och slicka på ALLA mina blanka, stålfria, raka bissingar. Åh, prisa gud.

chillin in the bath

  2012-02-20 / 18:05:21 / lever livet / 0 KOMMENTARER

[ph: weheartit]

Har precis stigit upp ur badkaret. Legat där och blivit till ett russin den senaste timmen. Hade en massa levande ljus och släpade även in min högtalare där med en massa lugna mys-låtar. Har även fixat till mina naglar lite, hur de såg ut ska vi inte ens snacka om. Hade en asiktsmask på ett tag också, och inpackning till håret. Känner mig som en ny människa!


frulle

  2012-02-20 / 12:16:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER





Nyttig frukost idag!
NU: plugga lite...

sweet lemonade

  2012-02-20 / 00:17:15 / i lol'd / 0 KOMMENTARER


Okej. Jag bara måste skriva detta.....sorry you guys........MEN, det är bara tre (snart två) dagar kvar tills jag får min tandställning avplockad!! Hallelujah!
Jag exploderar snart. Av längtan. Och glädje.

confessions

  2012-02-19 / 23:08:42 / i lol'd / 0 KOMMENTARER



Det är ett par som har frågat var jag köpt mina iPhoneskal. Okej. Nu är det såhär att jag faktiskt köper dom på ebay....Nä, jag är inte "fattig" eller "b", men där är über-bra att handla.

1. Det finns 1273827 miljoner skal att välja mellan.
2. Det är ruskigt billigt! Det vita kassett-skalet köpte jag för ynka 11 riksdaler, och där är frakten inräknad. Det dyraste jag någonsin köpt gick på 70 spänn (
det blå, nya actually)
3. Det är här du hittar alla annorlunda skal som ingen annan har. Bara sök på vadsomhelst, det finns ALLT!


Så, glad we got that one cleared out. Nackdelarna är att det tar över en vecka för dom att komma (skickas typ från Hongkong, Singapore osv) och att man ger pengar till främmande personer på andra sidan jordklotet.


just sitting here, randomly looking at the wall....

  2012-02-18 / 12:43:38 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Godmorgon fina människor, hur mår vi idag? Här hemma mår vi bra, jag och min schizofreniska andra halva (skämt å sido..) Men mitt öga har typ sneat, det vibrerar hela tiden, haha. It feels weird.
Idag ska jag ska starta lovet på bästa tänkbara sätt. Med mina kompisar dårååååå. Vi ska hänga hemma hos Amanda (som förövrigt bor 2 min från mig, heheihihohoh) och bara chilla.
Latero.

stuck in reverse

  2012-02-18 / 12:20:31 / clothes before bro's / 1 KOMMENTARER

Mina nya iPhoneskal, fräcka va? Ett till är på väg!


crap

  2012-02-17 / 21:47:07 / i lol'd / 0 KOMMENTARER

[ph: we♥it]

Om jag skulle få en krona för varja gång jag säger ett en mening som innehåller ordet "crap" hade jag varit miljonär by now. Det är sant. Det har typ etsat sig fast i min hjärna. Fast det är typ olika crap hela tiden, t.ex. "crapadoodle", "crapface" och "holy crap". Haha, ibland vill jag slå mig själv i huvet!

varmt välkommen

  2012-02-17 / 18:16:34 / lever livet / 0 KOMMENTARER



ÅH, äntligen lov! Känn dig varmt välkommen!
Idag kom pappa hem med hemmakväll-godis och tre hyrfilmer som vi ska titta på ikväll. Där satt den! Har velat se apornas planet (r)evolution enda sen den visades på bio (vart tänkt att jag skulle se den på bio också) men sedan har jag glömt den. Har inga direkta planer ikväll mer än detta, men imorogn ska jag träffa några b-rudar.

tyckte bloggen behövde lite färg

  2012-02-16 / 22:24:24 / lever livet / 0 KOMMENTARER


y u no stop snowing?

  2012-02-16 / 17:15:51 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Med tanke på att det är himla halt ute så har jag klarat dagen galant. Ramlade dock en gång sådär lite i farten och drog med mig min kompis gjorde jag också, men detta var påväg till netto för att handla ett 200 g marabou så det var det värt. Gick en sväng ner om centrum men Jennica efter skolan, kollade in lite kläder som jag ska köpa i veckan. Hittade faktiskt lite saker på gina, en schnygg tisha som jag definitivt ska köpa. Är i behov av nya ringar också. Funfunfun!
NU ska jag bara ta det lugnt eftersom alla prov är avklarade. Har satt mig i soffan med en filt, lite the och datorn. Movietime!
Det blir god middag idag också, hallelujah.

OMG aka WTF

  2012-02-15 / 23:12:21 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Färdigpluggad nurå! Har suttit som fastklistrad vid datorn sedan tre, till halv elva (minus när jag dansade dårå). Satt tom med den i bilen hem från dansen, och det tar cirkus en kvart, haha! Nu jädrar i det ska jag har ett A, så som jag pluggat...
Vet att min blogg har varit ökentorr senaste dagarna, men snartsnartsnart är det lov, och då kommer uppdateringen bli skyhigh. And that's a fact.

it's about where you're from, and who you are

  2012-02-15 / 15:08:22 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Har precis kommit hem till mina kära morföräldrar och käkat lite. Ska ju dansa idag. NU ska jag plugga en massa om rasism, Gandhi osvosv, har prov imorgon. Har en massa prov nu känns det som. Hade no-prov i fredags, matte projektprov imorse och so-prov imorgon. Vi hörs latero!

thumbs up for ricinolja?

  2012-02-14 / 22:00:19 / Q/A / 2 KOMMENTARER
OK, jag har en fråga? Har hört talas om att ricinolja ska få håret att växa typ 53448563 gånger snabbare. Funkar det eller? Har någon av er testat den eller använder den och kan ge lite tips? Ro hit en kommentar bara!

effing cold

  2012-02-14 / 21:40:27 / lever livet / 0 KOMMENTARER

"My mom thinks i'm pretty"

Vågar knappt sticka ut någon kroppsdel utanför dörren längre. Det är himla kallt! Så idag dammade jag av mössan och ni kan tro att mina öron haft det gussigt.
OCH det är ju alla hjärtans dag idag, så happy valentines's day!

jag kan känna doften av det nu

  2012-02-14 / 10:06:00 / lever livet / 1 KOMMENTARER

(ph: we♥it)

Bara åtta dagar kvar tills tandställningen ryker! Har räknat ned från 24 dagar. JA, 24 freaking dagar. Det är en månad! Ni bara "omg, get a life", haha. Jag bara "mhihihi, NO" och badass-face. (Don't really know where that came from)
Jag hara bara typ en mega irritations-grej. Har en liten, liten glugg (tycker jag) mellan två tänder. Den är sådär jobbig, precis så att det blir en glugg typ. Vet inte om tandläkarna glömt det eller vad....Bara dom inte upptäcker den och "oj, se där, du får ha din tandställning i två månader till!". Då kommer jag slå någon. HEHE.

memories from our childhood rock

  2012-02-13 / 21:14:10 / i lol'd / 1 KOMMENTARER



Haha, minns ni Nokia 3310? Och det spelet som fanns där, snake? Hittade ett sånt snake-spel på min iphone där det är precis som att man spelar på en Nokia 3310. Sen kom jag på att jag har kvar min sån! Min första mobil, haha. Har den i röd tom, och ett annat skal med nalle puh på. Vet ni hur kul jag har haft med den idag! TYP JÄTTEKUL! Är pro på snake nu! DET är ett bra bardomsminne. Bara tänk hur mycket som har utvecklats om man jämför en Nokia 3310 och en iPhone t.ex. Sickness.

another photo of lots of other photos

  2012-02-12 / 10:19:38 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Q: Kan du inte lägga ut bild och täcka över där dina familjemedlemmar är med? vill jättegärna se och få inspiration till min egen! :D

A: Klart jag kan, här har du! Och lycka till med din egen!


i've got the sun in my pocket

  2012-02-11 / 17:37:34 / foto / 1 KOMMENTARER




Var någon som hade frågat ifall bilderna till fotoväggen bara var på mig. Men det stämmer inte. SÅ egotrippad är jag inte, heheheh....Har en massa bilder på la familia, mina kompisar och foton från dagar som varit bra.
Har dock bestämt mig för att ha ett blur-filter på bilderna jag visar på bloggen, eftersom mina familjemedlemmar förmodligen inte vill publiceras på nätet. Hope you don't mind.

music is the international language

  2012-02-11 / 12:26:56 / musik ♫♪ / 0 KOMMENTARER


Har införskaffat mig ett nytt fodral till min dator. Har en stor, maffig väska som jag haft innan, men nu kan jag stoppa ner datorn i min vanliga skolväska. Visst är det fräckt!? Liknar ett kassettband, hoho.

we're all perfectly imperfect

  2012-02-11 / 12:12:12 / lever livet / 0 KOMMENTARER

NU! Nu är min fotovägg/tavla klar! Dock behöver jag min pappa för att sätta upp den, men ni ska få se den direkt när den är uppe!

Right now sitter jag i min säng i mina fina strumpor och lyssnar på music. Ska snart käka lite, är hungrig igen.


hey, i need a change

  2012-02-10 / 23:49:19 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Är less på mitt hår! Mina slingor har försvunnit helt. Puts väck typ...Numera är mitt hår mörkt i hårbottnen, och orangeblondt i längderna. Dessutom är jag immun mot silverschampo eller nåt...wacked.
Funderar på att antingen göra dipdye, eller färga hela håret rött/vinrött. Fast å andra sidan är jag lite av en "mycket-snack-lite-verkstad-person", men jag vill verkligen göra något. Hatar att platta det också, sliter som fan och jag blir aldrig nöjd med resultatet....årh, jag tror att jag ska gå och tröstäta nu. Hejdå.

party on fifth ave

  2012-02-10 / 18:04:07 / lever livet / 0 KOMMENTARER



I brist på annnat att berätta ATM.....så har jag tabbat lite...Man får ju inte bada i tre månader efter att man gjort navelpiercing, men nu har jag fått reda på att vi ska ha simning tre måndagar i rad. Bra jobbat Linda! Som tur är har mamma köpt vattentäta plåster till mig, haha....problem solved!

unicorn swagger

  2012-02-10 / 17:26:25 / foto / 1 KOMMENTARER






Har fått hem bilderna jag beställde, så jag är i full gång med att sätta ihop min fotovägg-tavla-grej. Hinner nog inte klart ikväll men imorgon så ska ni få se! Lite sneakpeak får ni i alla fall.

zero inspo

  2012-02-09 / 17:59:56 / lever livet / 3 KOMMENTARER

[saknar sommaren....very mucho]

Yep, har ingen inspiration alls idag...Allt som studsar runt i mitt huve är provet vi ska ha imorgon. Prov står ganska högt upp på min svarta lista. För mig är det alltid så att jag lär mig allt jag kan, gör provet och sekunden jag skrivit den sista punkten rinner allt ut ur mitt minne. Vad ger det mig liksom? Nada. Men nu måste jag lära mig allt om kolväten och kemisk energi.
Annars så har jag köpt ny maroccan oil till mitt hår och frysit om mina fossingar. Har lite godsaker att visa er, men det får ni se imorgon eller i alla fall under helgen!

2 weeks to go, stay strong

  2012-02-08 / 10:02:00 / lever livet / 1 KOMMENTARER



IDAG ÄR EN HIMLA BRA DAG. Vet ni varför? För att just idag så är det bara två veckor kvar tills jag........*trumvirvel*...tar av min tandställning!! Fuck yeah. Kommer inte sakna den alls. Inte ett dugg. Har lite självterapi där uppe i rubriken. Har jag klarat lite mindre än 2 år med en tågräls i munnen så ska jag bannemaj klara två veckor till.

dipdye is dope

  2012-02-07 / 19:59:04 / lever livet / 1 KOMMENTARER

 

 

Dipdye är när man färgar topparna av håret i någon fräsig färg, vilket är grymt snyggt! Livar lätt upp en tråkig, vanlig frilla. Är liiiiiiiite (pretty much) sugen på att göra det, men får fila på det lite till.


happiness

  2012-02-07 / 16:43:33 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Q/A

  2012-02-06 / 21:46:25 / Q/A / 0 KOMMENTARER
Q: wtf? har du en stol i sängen? haha!
A: Haha, ojsan! Det är inte så att den står där alltid, men jag skulle använda väggen till att fota så jag satte den där istället, hehe....

Q: Hur mycket kostar dem byxorna? SJUKT SNYGGA!!!!
A: Jag hade faktiskt tur och köpte dom när det var rea, så jag betalade bara 150 spänn för dom, men annars ligger den nog på runt 400. VISST ÄR DOM!

Q: Var hittade du det transperanta skalet? Som man kan se igenom :-)
A: Köper alla mina skal på ebay, hehe...Finns en massa fräsiga och annorlunda skal där och till sjukligt låga priser!

Med detta inlägget säger jag GODNATT FELLAS!

jeans and armygreen

  2012-02-06 / 17:39:21 / clothes before bro's / 2 KOMMENTARER

[jeans, gina] [väst, homemade] [långärmad, typ h&m]

NOT SOME LAME TO-DO-LIST #4

  2012-02-06 / 12:21:00 / not some lame to-do-list / 0 KOMMENTARER


Om allt som var onyttigt vart nyttigt och tvärtom hade jag varit himla hälsosam.

När jag är pissed off har jag en tendens att stampa i trappan så att det låter som en hel elefantflock.

Jag kan aldrig hitta en skön ställning i t.ex en fåtölj så ibland ligger jag uppochner eller med halva kroppen på mattan och resten i fåtöljen. Det är faktiskt rätt skönt.

Jag hatar att äta frukost för det är precis som att ALL mat smakar äckligt mellan kl.6 och 8.

Jag har blivit biten av en spindel. Så alla som säger att spindlar inte bits kan fara åt pipsvängen.

Jag har haft en hjärtsjukdom, men blivit opererad. Nu är jag frisk som en nötkärna.

Att snorkla är det härligaste som finns, speciellt i typ Grekland. Det bästa med havet.

Jag tycker inte det är skönt att sola. Solen bländar mig trots att jag blundar, jag blir FÖR varm och så kan jag inte ligga stilla och göra ingenting i flera timmar. Men jag älskar att vara solbränd! Houston we have a problem...

Långa bilturer, tågturer, bussturer och flygturer är himla skönt. Ska man resa någonstans så ska resan dit vara lång, det blir en del av upplevelsen.

click click

  2012-02-05 / 21:10:17 / clothes before bro's / 3 KOMMENTARER


Har beställt hem lite nya skal till min iPhone. Alla jag har är sönder, och det jag använder right now är fult. Typ. Hittade dessa som direkt fick en inbjudan till min brevlåda. Är hos mig om cirkus 2 veckor skulle jag tro. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge brukar man väl säga?

hey, what's up?

  2012-02-05 / 15:46:48 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Oj, hej bloggen, dig hade jag glömt...badass Linda...
But seriously, i ain't doin a shit. Det är sant. Har bara gått runt här hemma och kunnat göra vad jag vill, när jag vill, och inte behöva tänka på tiden. Det är helg för mig. Samlar upp en massa energi för en ny skolvecka, fast den kommer att vara rätt soft.

virushelvete

  2012-02-04 / 20:05:14 / lever livet / 1 KOMMENTARER
De senaste timmarna har jag och min pappa lekt virusförstörare. Har ingen aning hur, men på något sett hade ett virus bosatt sig i min dator....men nu är det dead and gone. Fick köra en total återställning igen men eftersom jag hade alla mina bilder på en hårddisk sedan förra gången gick det rätt smidigt. Nu är jag back on track amigos!

mitt näste

  2012-02-04 / 15:58:12 / foto / 1 KOMMENTARER










Bilderna på mina nya grejer på rummet som jag lovade er, enjoy! (de röda tonerna i bilderna är pga solnedgången utanför fönstert, i kinda like it)


Till anonym: Ja, det är klart jag kan visa vad jag har på mig om dagarna, tack för tipset!

rock it

  2012-02-04 / 14:02:12 / clothes before bro's / 2 KOMMENTARER

Tittar runt på lite andra navelsmycken, men jag måste såklart låta det läka innan jag bytar smycke. Har hittat några riktigt snygga (som ni ser) som inte kostar skjortan. *dreggel*


BRB, just makin' some money

  2012-02-04 / 11:39:24 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Idag är jag uppe tidigt! Amanda är iväg på gymnastiktävling så jag har tagit över hennes kvällspost-säljande för idag. Redan vid kvart i tio var jag nere vid konsum och packade på mig en massa tidningar. Och nu har jag precis kommit hem. Herregud vad kallt det var! Kunde inte känna varken mina fingrar, tår eller ansikte.....Dock får jag rätt mycket cash för det, höhö.


Emma, jag gjorde den på studio m&c i Trelleborg, och tack!

åhhh....

  2012-02-03 / 20:29:32 / lever livet / 1 KOMMENTARER
Kan ni tro att det bara är 19 dagar (snart 18) tills jag tar av min tandställning!? Har nog aldrig längtat efter något så mycket som det här. Jag har, och jag skojar inte, TRE olika appar på mobilen som räknar ner veckor, dagar, timmar, minuter och tom sekunder tills det är dags....nomnomnomnomnom...

angående navelpiercingen

  2012-02-03 / 20:25:58 / lever livet / 1 KOMMENTARER

HÄR ÄR DEN! Fin va? Är störtnöjd. Men herregud vad ont det gjorde! Dock bara i 2 sekunder. Hålet sitter rätt långt upp, men det är för att ibland flyttar piercingen på sig, och kan tom åka ut ur hålet så där blir två dingelidongar. Nu ska jag sköta om den som min lilla ögonsten och om tre månader kan jag byta smycke. Ska ha en hängande, lite större, för denna täcker inte hela min navel, hehe...


Q/A

  2012-02-03 / 19:34:36 / Q/A / 1 KOMMENTARER
Q: Min kompis har fjädrar i munnen...alltså riktiga fjädrar av stål...tänkte på det liksom :))))

A: JAHA! Oj, förlåt, trodde du försökte vara kvick eller nåt....Men nej, det är inte fjädrar, bara gummiband. Kram.

(Fick några kommentarer om att jag skulle visa min navel, kommer alldeles strax mer info!
)

it's friday, friday

  2012-02-03 / 19:31:16 / lever livet / 0 KOMMENTARER


Min uppdatering har legat på botten idag......alltså way down. Vet ni varför? JAG HAR SOVIT. Åh, så skönt. Var som en isbit när jag kom hem från bussen. Kände inte mina fossingar överhuvudtaget. Tinade upp i en långdusch och sedan kröp jag ner i sängen. Vaknade upp till att pappa hade gjort tacos. Äkta fredags-middag, hoho.
Amanda kommer snart hit (igen) så ska vi hyra film osv. Hej mys! (herregud vad töntig jag kände mig när jag skrev det....
Ska svara på era kommentarer om exakt 2 minuter och 14 sekunder!

Q/A

  2012-02-02 / 18:38:56 / Q/A / 5 KOMMENTARER
Q: Vem träffade du, vad heter hon/han? :)
A: Vet inte vad hon heter...

Q: Fjädrar i munnen?
A: Inte vad jag vet.....men gummiband till tandställningen verkar mer relevant, doesn't it?

this is it foks

  2012-02-02 / 15:03:00 / lever livet / 1 KOMMENTARER
STATUS: Ligger förmodligen raklång på en brits och får en nål tryckt genom (genom? ovanför?.....crap...) naveln. Wish me luck hermanas!






"paniken som uppstår när frisören säger 'ojsan'....."

  2012-02-02 / 12:01:00 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Igår råkade jag plocka mitt ena ögonbryn för mycket så på långt håll ser det ut som att det är halvt. Bra jobbat där Linda! Jag är typ sämst på att plocka ögonbryn, många kan intyga. Förlåt igen, hoppas att det växt ut by now!
I såna här lägen är det asnice ifall man har en ögonbrynspenna, wich I have. Mission completed.

pull the trigger

  2012-02-01 / 22:31:11 / lever livet / 2 KOMMENTARER


Hola! (bara jag som känner att min blogg börjar bli flerspråkig?)
Har hunnit dansa, åka bil hem med fossingarna ut genom föntret (you gotta try it), duscha, fixa ögonbrynen och käkat ballerina kladdekaka coh ett glas mjölk till två avsintt Big Bang Theory. Onsdagar rockar.

Träffade på en bloggläsare på dansen. Blev helt paff, haha. Men tack igen för din komplimang!

untz, untz, untz

  2012-02-01 / 13:45:23 / lever livet / 0 KOMMENTARER



Jag är en buse. Sitter och bloggar i plugget, holy shit. Men om man drar runt en 10-kilos tung datorväska hela dagen måste man få lite bonus. Kikade bara in för att säga att jag ska på dans idag. Stannar hos mormor och morfar tills det börjar. Vi hörs när jag kommer hem!

Adios amigos!

RSS 2.0