Linda approves

  2012-05-27 / 18:32:25 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har haft en apbra helg! Har hunnit med en massa känns det som. I fredags drog jag till malmö med tre b-rudar och shoppade, crashade även hos josefin. (där jag förövrigt tog årets första dopp!) Träffade hanna i lördags och tog en fika med henne, och sedan på kvällen hade vi grillkväll på stranden med en massa andra polare. Till sist, idag har jag varit och dansat, hälsat på mormor och morfar, sprungit en runda och ätit grillat.
Atm är jag ganska slut, men funderar på om jag ska rasta brädan ett tag. Kanske senare när det är lite mörkt och mysigt, hoho.

(massor av inappropriate language)

  2012-05-23 / 23:30:37 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Har ni sett vad klockan är? 23.31! Och jag har nyss lagt undan mitt skolarbete! Har suttit sedan jag kom hem för sjutton. Avlider snart. Har ett prov på fredag om 1:a och 2:a världskriget, mellankriget, feminismen, facismen, ryska revolutionen och socialismen. Allt på en gång. Lid med mig! Åh, denna ständiga stress.
Nej, nu ska vi vara glada. Lyckliga för att solen tittat fram och jag kunnat använda shorts trots mina inte alltför solbruna ben. Så himla härligt!

Filmen heter Easy A, som förövrigt är apgrym. Tack, vad glad jag blir! :')

filosoferar

  2012-05-22 / 22:41:38 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har suttit och klurat matte de senaste timmarna. Gick det bra? Nä. Matte är inte min grej. Vill jättegärna kunna allt för det är rätt skoj, men jag förstår verkligen inte.
Nyss tagit en dusch och gjort livsavgörande beslut (livsavgörande är nog att ta i). Har i alla fall bestämt mig (tror jag......kanske......typ) för att ändra mitt hår. Hur, var, varför osv får ni veta när jag gör det. Har en tid om en och en halv vecka.
Har apmycket att göra i skolan atm, därav min frånvaro. Känns som att jag bara munbajsar nu, men who cares.
Funderar på att göra ett videoinlägg åt er inom en snar framtid! Inget extraordinärt eller så, fick bara lust. Nu ska jag käka lite, är hemskt hungrig. Peace.

himmelriket

  2012-05-18 / 23:40:05 / lever livet / 2 KOMMENTARER

Jag vill gifta mig med Jensen's Bøfhus. På momangen. Herregud vilket delicious käk! Ni anar inte. Var lätt värt att stå i kö i en halvtimme för. Trots att vi hade bokat bord. Åh, det var så gott! Samma gif igen. Bättre förklaring finns inte. Mums filibabba!

Filmen var förövrigt grym. Grymmare än jag trodde. Vi slog på stort och köpte den största snacks-menyn det fanns. Blockbuster hette den. Fräsigt namn. Har haft en jättebra kväll i alla fall!

myspys

  2012-05-18 / 10:29:09 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Jag och min kompanjon! This is the part where you go: AWWW!
Om några timmar drar jag och Amanda in till malmö för en gottekväll. Först en romantisk middag på Jensen's Bøfhus och sedan drar vi oss mot le cinema. Vi ska se......dumdumdumdum..........the avengers! Äntligen! Har velat se den enda sedan jag fick nys om den. En massa superhjältar, i en enda film. Kan den bli dålig? Nah, I don't think so either. Dessutom är den i 3D. Det ska i alla fall bli apkul. Ciao!

y-town

  2012-05-17 / 21:09:12 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Varit en sväng i ystad och träffat min kompis Lukas idag. Stannade hela dagen och tog det lugnt och hade det bra. Där är rätt mysigt och gå, i ystad alltså. Gulliga gränder. Har lite planer för imorgon också, berättar mer då!

Hittade en apsnygg kamera på weheartit (↑) man får ju ett lyckorus bara av att se på den.


yum

  2012-05-16 / 22:18:41 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Blev otroligt sugen på vindruvor i skolan, så jag köpte mig en ask. För hela 25 riksdaler! Rena rama rånet. Tur för dom att dom smakade delicious. Saftiga och härliga. Och kärnfria! Hallelujah.


(erkänner att jag skrev detta inlägg mest för att kunna visa denna hilarious gif, ahhhh)

yo peepz

  2012-05-14 / 11:20:24 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Har kompdag för att jag varit i Gamleby idag. Har dock en hög med plugg som växer sig allt större för varje sekund. Får ta och bita i det sura äpplet snart. Är inte alls pepp på att sitta med näsan i böckerna all day long. Har i alla fall bestämt att jag ska ta mig tid att springa en runda. Har ätit en massa onyttigt hela veckan. Hehehehe.


konfirmationsfest och strandhäng

  2012-05-13 / 22:26:01 / lever livet / 1 KOMMENTARER

Min grymma kompis Oliver konfirmerade sig idag. Åt apgott käk och avslutade kvällen på stranden med några polare, kladdkaka och musik. Förlorade känseln i både fingrar och tår på kuppen.

Kort sagt har jag haft en mucho great dag (notera min språkliga blandning).


some people are so poor, all they have is money

  2012-05-12 / 20:40:39 / lever livet / 2 KOMMENTARER

Har kommit fram till ett par faktum. 1: Min update har gått och blivit ica-kasse-kass. 2: Jag har faktiskt en finfin kamera som ligger i min byrå. Orörd. Skrikandes efter att bli använd. 3: Jag vill ha/behöver nya smycken och tishas 4: Skolan tar över mitt liv och jag måste bli mer social (forever-alone-alert, heheh)

 

Kort sagt, jag ska inte glömma bort er, överrösa er med bilder och börja leka med mina kompisar mer. Don't forget to take notes guys.


hey everybody

  2012-05-10 / 12:06:28 / lever livet / 0 KOMMENTARER

Hej mitt namn är Josefin och jag gillar Philadelphiaost.

Julia, Amanda & Linda säger: Hej josefin!

Hejdå


gamleby

  2012-05-06 / 19:37:55 / lever livet / 1 KOMMENTARER

This is my "I must seduce you-face"
Min reväska är överfull, min ziperall är framlagd och jag har en nygjord pastasallad i kylen. Är fit for fight inför en vecka i gamleby! Taggad till tusen också. Vi ska sitta på bussen i cirkus sex timmar, men jag har mat för ett dygn för sjutton. Ska kränga så hälften vore nock.
Har blivit tilldelad ett litet rum tillsammans med tre galna brudar, det kommer bli kaoz mann1. Min högtalare är med också, så att vi kan dunka la musica all day, all night. Yippiekayeymotherfucker.

sick

  2012-05-01 / 11:02:47 / lever livet / 0 KOMMENTARER
Sitter hemma och tycker synd om mig själv. Vaknade 6 imorse med halsont och kunde knappt prata. Har hinkat i mig te sedan dess. Knarkar panodil också. Vil inte bli sjuk nu. Har både skoljoggen OCH gamleby framför mig! Dö, bakterier dö. Jag är vanligtvis en sådan person som aldrig blir sjuk. Men just nu när jag ser fram emot grejer, då jävlar i hoppet slår dom till. Bajz.

RSS 2.0